Infricosator de economic!

Tehnologia din ziua de astazi a avansat atat de mult incat lumina inteligenta a becurilor LED poate oferi "stralucirea stranie" necesara accesoriilor de Halloween.

Daca va plac luminile infricosatoare dar sunteti speriati de consumul mare de energie, incercati becurile LED MyTool care folosesec cu 80~85% mai putina energie electrica decat becurile traditionale.
Doriti  sa ridicati nivelul distractiei, dar cheltuielile petrecerii de Halloween sa fie cat mai mici? Avem noi cateva idei!


Decupati hartii negre sub forma unor siluete, lipiti-le pe geamul ferestrelor si acoperiti-le cu materiale de nuanta translucida. Lumina de fundal data de becurile LED MyTool va veni in ajutor si va crea atmosfera inspaimantatoare pe care o doriti.


Piesa de rezistenta a petrecerii poate fi un vampir asezat la un nivel superior , orientati lumina intr-un mod dramatic in partea de sus si astfel veti oferi un bun venit invitatilor.


Cauti accesorii ieftine pentru petrecerea de Halloween? Le poti face chiar tu. Decupeaza rola de carton a prosoapelor de hartie sub forma unei perechi de ochi "fantezisti" si lumineaza-le pe interior. Astfel veti fi "cu ochii" pe invitati pe tot parcusul petrecerii.


Dragut sau infiorator? Noi votam pentru "infiorator" !  Da forma dorita dovleacului pentru un aspect cat mai infricosator si lumineaza-l cu ajutorul becurilor MyTool. Poate fi cu mare usurinta vedeta petrecerii.

Imparte cu noi ideile tale pentru accesoriile de Halloween si bucura-te de magia luminii "infricosatoare" a evenimentului folosind becurile LED Mytool.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou