Secretul unor poze reusite!


Transforma-ti pozele din "mehhh" in "wow" tinand cont de cateva idei simple de iluminat.


Fixati cel mai bun selfie!

36% din oameni au recunoscut ca retuseaza pozele selfie! Poti avea un selfie bun chiar din prima incercare daca tii cont de aceste trucuri simple.
 - Daca sunteti in interior, pozitionati-va astfel incat lumina sa fie in spatele camerei foto. Evitati corpurile de luminat care bat direct spre voi si nu folositi blitz-ul.
 - Majoritatea sustin ca cele mai bune poze sunt cele facute in lumina calda , deci utilizati becuri care sa va puna in evidenta tonul pielii asa cum o fac becurile eficiente LED MyTool.


Spune Cheese!

Uneori, delicatesele gastronomice vor sa fie fotografiate. Daca ridici aparatul de fotografiat inainte sa ridici furculita , urmeaza aceste sfaturi pentru fotografii mai atragatoare ale produselor alimentare.
- Majoritatea fotografilor profesionisti sunt de acord ca in cazul produselor culinare, lumina indirecta este secretul unor poze reusite (adica o fereasta prin care soarele sa nu bata direct)
- Plasati lumina intr-o parte sau in spatele farfuriei . Aceasta tehnica asigurandu-va poze de "revista".
- Stinge-ti toate sursele de lumina in afara de cea care lumineaza produsul dvs. si fixati aparatul pentru fotografie putin mai departe.
- Acum aveti poza pe care o doreati si va puteti ridica furculita pentru a savura preparatul

Este asa dragut si dragalas!

Adori sa faci fotografii impreuna cu pisica sau cainele tau? Acum , poti surprinde frumusetea acestora cu mare usurinta.
Pentru a afisa cele mai clare detalii, cum ar fi ochii si blana, pozitionati lumina mai degraba intr-o parte.
Pentru a imbunatati si mai mult caracteristicile dulci ale animalului tau, incercati pe timpul sesiunilor foto becurile LED MyTool .Salutari din vacanta!

Daca deja te gandesti la cadrul foto perfect pentru vacanta, aici vei gasi cateva modalitati pentru a crea fotografia pe care prietenii si familia o vor adora.
- Cauta fundaluri simple, fara prea multa distragere
- Fotografiile in aer liber sunt cele mai reusite daca sunt facute inainte de rasarit sau dupa apus
- Pentru fotografii de interior folositi lumina calda pentru ca trasaturile faciale sa arate cat mai bine. Indepartati umbrele lampilor pe care probabil le aveti in incapere. Pozitionati o sursa de lumina in fata si pe partea laterala a locului unde urmeaza sa fie facuta poza. Asezati o a doua lumina putin mai departe pentru a adauga mai multa dimensiune fotografiei.
Asigura-te ca toata lumea au tinute cu tonuri de culoare asemanatoare. Fotografii profesionisti evita culorile prea puternice , deoarece aceasta face ca pielea sa para prea palida.

Fie ca preferati pozele "selfie" , pozele cu prietenii vostrii "blanosi" sau impreuna cu prietenii / familia , creati poze care sa fie laudate.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou