Ia uite cine s-a intors!

Fondatorul, Ali Yildirim,  a lansat BeyzaCases cand fiica sa pe nume Beyza, era in cautarea unei huse de protectie pentru telefonul ei. Din incercarea lui de a-si multumi fiica, a luat nastere mai tarziu firma cu numele BeyZacases.

Maestrii Beyzacases folosesc piele de vitel pentru fabricarea huselor si carcaselor de protectie. Folosind acest tip de piele se poate acoperi o gama variata de texturi si se ating cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate. Fiecare accesoriu al produselor BeyZacases este cusut manual in fabrica din Istanbul, Turcia.


 Husele de protectie BeyzaCases sunt disponibile pe MyCase.ro pentru Blackberry Torch 9800, Blackberry Bold 9700, iPhone 4 (S), iPhone 5(S), iar acum, colectia BeyzaCases revine pentru iPhone 6, iPhone 6 Plus, Samsung S6 si S6 Edge.Seria Lute de la BeyzaCases este fabricata manual dintr-o piele veritabila rezistenta la zgarieturi si deteriorare. Este disponibila intr-o varietate de culori pentru a fi pe placul tuturor si pentru a creea un aspect aparte dispozitivului dvs.
Pielea folosita de maestrii Beyzacases va mentine integritatea, luand forma purtatorului pentru un confort mai mare la utilizarea de zi cu zi.
Husa Lute este fabricata manual din cea mai subtire piele, mentinand astfel designul original si slim al iPhone-ului 6. Pe partea din fata a husei  este o cusatura delicata, acest proces fiind facut cu foarte multa atentie astfel incat cusatura sa nu ajunga pe interiorul husei pentru a nu afecta dispozitivul. Cusatura special conceputa are culori extrem de elegante.
Deschizatura din partea de jos a husei va ajuta sa indepartati telefonul din husa printr-o simpla miscare.Pe langa seria Lute, colectia BeyzaCases ne aduce pentru iPhone 6 si husele din seria Natural ID Slim.
Husa Natural ID Slim este fabricata manual din piele si nu prezinta nicio captuseala interna pentru a pastra atingerea autentica a pielii chiar si pe interiorul acesteia.  Astfel, husa  asigura o protectie extrema impotriva zgarieturilor.  Cu un design slim, Natural ID Slim, ofera confort maxim pentru iPhone 6.  Suprafata moale si naturala a pielii contribuie la aspectul original al husei.

Natural ID Slim vine cu un buzunar special conceput pe spatele husei pentru mai multa functionalitate si depozitarea cardurilor, banilor, etc.

Popularitatea seriei Natural ID Slim provine de la design-ul sofisticat. Aspectul husei este un amestec intre traditional si modern cu cusaturi unice.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou