Galaxy Note 5, dezvaluit de Spigen!

In acest moment poate ghici cineva cum va arata Samsung Note 5?Au existat deja cateva fotografii cu presupusul dispozitiv dar nu este nimic cert. Acestea fiind spuse, Spigen a revenit si recent ne-a dezvaluit carcasele de protectie deja create pentru viitorul Galaxy Note 5.Acum probabil va intrebati de unde stie Spigen cum va arata Note 5?Sansele sunt foarte mari ca Spigen sa se bazeze doar pe interpretarile facute si zvonurile aparute, desi exista si posibilitatea ca producatorii Spigen sa detina informatii confidentiale despre viitorul Samsung Note 5. Spigen a mai facut presupuneri in trecut cu privire la telefoanele care nu fusese inca anuntate oficial.

Au fost pe aproape cu presupunerile in privinta Samsung-ului S6 si iPhone 6, deci si aceste carcase de protectie si design-ul lor pot fi privite cu o anumita indoiala.

Colectia Spigen Note 5 ne confirma prezenta S Pen-ului pe partea dreapta a telefonului. Carcasele de protectie ne arata de asemenea si plasarea camerei / blitzului. Produsele Spigen pentru Note 5 vor fi disponibile in stocul producatorului incepand cu 30 septembrie.

Samsung va anunta oficial noul dispozitiv Samsung in cadrul evenimentului din 13 august si pana atunci va lasam sa admirati design-ul carcaselor Spigen. Vom verifica atunci daca toate informatiile oferite de Spigen sunt sau nu adevarate.

Ce parere aveti despre viitoarele carcase Spigen? Stim ca iti doresti protectie pentru noul Note 5. Ajuta-ne sa aflam ce iti doresti lasand un comentariu cu cererea ta, mentionand detaliile produsului dorit.
Cererile vor fi folosite doar cu scopul de a diversifica gama produselor noastre.
Asteptam cu nerabdare pararea si cererile tale!

Va recomandam sa cititi si articolul: "Edge se intoarce cu un plus!"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou