Edge se intoarce cu un Plus!

Samsung Galaxy S6 este considerat unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care compania le-a facut vreodata, atat din punct de vedere al design-ului cat si al autonomiei. Ca de obicei, firma a creat un produs secundar si anume Galaxy S6 Active.
Cu toate acestea, un raport enigmatic a sugerat ca Samsung ar putea lansa un Samsung Galaxy S6 Edge Plus de 5.5 inch.
De-a lungul ultimilor luni, Samsung Galaxy S6 Edge Plus a trait in umbra Samsung-ului Note 5, fiind zvonuri despre acestea cu diverse ocazii. Ambele device-uri vor fi lansate pe scena evenimentului planificat in luna august. In urma zvonurilor repetate, Samsung a inceput sa imparta invitatii pentru evenimentul de la New York din 13 august.


Desi, niciunul dintre dispozitive nu a fost anuntat oficial, Samsung a dezvaluit ca evenimentul  este Unpacked, un nume care se foloseste doar atunci cand sunt dezvaluite dispozitivele cele mai prestigioase. Invitatia in sine cuprinde o imagine 3D care poate reprezenta marginile curbate ale S6 Edge Plus.

La scurt timp dupa ce a fost anuntat evenimentul Samsung, o imagine oficiala a fost postata pe Twitter, aratand doar design-ul posibilelor viitoare device-uri Samsung, fara alte informatii suplimentare.


Dimensiunile Samsung S6 Edge Plus ar fi aproximative cu 154.45 x 75.80 x 6.85mm, iar in privinta ecranului se vorbeste de diverse dimensiuni precum 5.4 / 5.5. sau 5.7 inch.  


In timp ce majoritatea informatiilor despre design-ul noilor dispozitive au fost deja dezvaluite, informatiile cu privire la bateria acestora sunt foarte putine. Din moment ce este un telefon mai mare, Samsung ar trebui sa ofere o baterie mai mare decat cea a Samsung-ului S6 Edge. Conform unor informatii interioare, Edge Plus ar avea o baterie de 3000mAh care ar trebui sa ofere in mod semnificativ mai multa autonomie in comparatie cu bateria de 2600mAh a Samsung S6 Edge.

Se zvoneste ca Edge Plus va avea un ecran Super AMOLED cu aceeasi rezolutie ridicata ca si S6 dar poate fi curbat pe ambele margini ca si S6 Edge. De asemena sunt zvonuri si in privinta camerei , cea frontala fiind de 5 megapixeli si cea din spate 16 megapixeli.

Un raport din China, spune ca Samsung nu va lansa Note 5 in acest an, dar in schimb va pune S6 Edge Plus alaturi de Note 5 cand in cele din urma va fi dezvaluit.  S6 Edge Plus nu va avea un stylus , separandu-se astfel de seria Note dar va avea doua margini curbate care il va face sa se apropie de S6 Edge. 

Aparent, Galaxy S6 Edge este parte a unui proiect numit Project Zero, care a fost anterior cunoscut  ca Project Zen, conform rapoartelor italiene. Aceleasi rapoarte anunta ca lansarea Edge 6 Plus va avea loc in cateva saptamani spre deosebire de Note 5 care este asteptat sa debuteze in septembrie.

 Exista intotdeauna o sansa de a se produce confuzii atunci cand se vorbeste de S6 Edge Plus , iar dispozitivul se poate dovedi a fi un prototip al Note 5. Poate fi un Note 5 deghizat, desi numele de S6 Edge Plus este atasat in acest moment, lucurile se pot schimba in momentul lansari.

Totul este posibil , iar in acest moment sunt doar speculatii. Urmariti-ne in continuare pentru a fii la curent cu cele mai noi zvonuri  despre Samsuns Galaxy S6 Edge Plus / Note 5.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou