Ce noutati ne aduc iPhone 6S si iPhone 6S Plus?Zvonuri despre noile modele iPhone au aparut cu cateva luni in urma. Apple va continua trendul 2014, oferind in 2015 doua dimensiuni diferite pentru iPhone. 
Credem ca Apple va apela pentru denumirea dispozitivelor la binecunoscuta serie "S", numind noile modele: iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Pentru ca este un an de upgrade "S" si iPhone-ul a fost recent reproiectat, versiunea noii generatii se va concentra mai degraba pe imbunatatirea interna, decat la actualizarea aspectului exterior. 
Dimensiunea ecranului va ramane la 4.7 inch si 5.5 inch si pot exista cateva schimbari chiar si in privinta aspectului exterior. Au existat cateva zvonuri care sugereaza ca Apple ar adauga o noua culoare: roz si ca ar opta pentru folosirea seriei 700 aluminiu, acelasi meterial de constructie ca si Apple Watch. Acest material de constructie fiind cu 60% mai puternic decat aluminiul standard, dar foarte usor.In toamna anului 2014, Lewis Hilsenteger, a cucerit internetul cu tutorialul sau in care indoia un iPhone 6 Plus. Video-ul sau a devenit imediat viral, iar acum la distanta de un an de zile, Hilsenteger a testat noua carcasa a iPhone-ului 6S si a observat ca de data aceasta, Apple a lucrat mai mult la rezistenta in comparatie cu ce am vazut anul trecut.
Pentru a testa rezistenta noului iPhone 6S, a verificat grosimea locului unde se afla butonul de volum. Acest lucru este foarte important, deoarece zona butonului de volum a fost principalul punct de presiune la care iPhone 6 Plus a fost predispus la indoire.
Conform masuratorilor sale,  Hilsenteger a constat ca grosimea carcasei iPhone 6 este de 1.14 mm, iar cea a iPhone-ului 6S este de 1.9 mm.
In ciuda acestui fapt, iPhone 6S este mai usor decat iPhone 6 cu cateva grame, ceea ca inseamna ca Apple a gasit o modalitate de a face carcasa mai groasa dar fara sa adauge greutate suplimentara. Este posibil ca acest lucru sa fie realizat prin utilizarea seriei 700 aluminiu , material folosit pentru construirea Apple Watch.


In trecut, generatia "S" a imbunatatit caracteristici precum Siri, Touch ID, noi procesoare, camera foto si putem astepta aceleasi imbunatatiri si la noile modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Potrivit zvonurilor, noile dispozitive vor avea un procesor A9 mai rapid , 2GB RAM, o camera de 12 megapixeli cu o inregistrare video 4K, un microfon suplimentar pentru imbunatatirea calitatii vocii.
Apple a cerut furnizorilor sai sa produca un nr. record de 85-90 milioane de unitati iPhone 6S si iPhone 6S Plus pana la sfarsitului anului. Numarul mare de comenzi sugereaza ca Apple se asteapta la o cerere semnificativa pentre cele doua dispozitive.

Apple intentioneaza sa dezavaluie noile iPhone-uri cel mai probabil pe 9 septembrie , urmand ca pre-comenzile sa fie acceptate din 11 septembrie, iar lansare oficiala va avea loc pe 18 septembrie.
 

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou