Incarcare wireless pentru orice telefon!

     Design elegant si ultraslim pentru o incarcare usoara a oricarui dispozitiv Qi

 
   Cu un design slim si rafinat, incarcatorul wireless F300W de la Spigen, este proiectat pentru incarcare wireless rapida si intuitiva.
   Va puteti lua la revedere de la firele incalcite sau incarcatoarele ratacite prin diferite locuri. Incarcatorul wireless F300W foloseste tehnologia de incarcare inductiva Qi, care presupune un transfer de energie intre doua obiecte prin intermediul unui camp electromagnetic.    3 bobine pentru mai multa precizie si eficienta

     Cu 3 bobine inteligent pozitionate pe stand,  incarcatorul Spigen ofera astfel o distanta mai mare de incarcare. Acesta caracteristica ofera posibilitatea de a pozitiona telefonul dupa cum doriti, fara grija de a repozitiona constant device-ul pentru a gasi spotul de incarcare inductiva wireless.
   Design-ul stand si tehnologia de pozitionare a incarcatorului wireless elibereaza telefonul de fire si de restrictia pozitionarii acestuia doar in anumite locuri care permiteau incarcarea la priza.

    
      Indicator LED de incarcare si suprafata aderenta
    

     Suprafata aderanta a pad-ului asigura pozitionarea fixa a smartphone-ului , in timp ce LED-ul pozitionat in partea de jos a stand-ului va informeaza functionarea acestuia pe parcursul procesului de incarcare.
          

    Incarcare fara fir si stand de birou

            Incarcatorul wireless F300W este de asemenea un stand elegant pentru birou care va permite sa pozitionati smartphone-ul in orice directie pentru un unghi perfect de vizualizare.

Carcase / huse compatibile

   Pastrati carcasa de protectie pe smartphone pe parcursul procesului de incarcare wireless in timp ce acesta va fi complet protejat. Design-ul case-friendly al incarcatorului  a fost proiectat astfel pentru a evita eventualele cazaturi, lovituri.

     MyCase.ro ti-a pregatit o super reducere si acum poti avea incarcatorul wireless F300W la o reducere de 20%! Grabeste-te si prinde oferta zilei!

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou