Noua colectie Spigen - Rugged Armor!

 
   Este timpul sa personalizati si sa protejati noul Samsung Galaxy S6 Edge. Acesta a fost proiectat folosindu-se pe spate si fata, sticla Gorilla Glass 4, care poate fi incredibil de puternica dar cu siguranta nu este invincibila.
    Aproape orice telefon este dispus la lovituri sau zgarieturi dar nu permite sa se intample asa ceva cu noul smartphone Samsung.

  
    Colectiile Spigen fac un pas inainte cu noua serie recent proiectata pentru Samsung Galaxy S6 Edge.     Carcasa Rugged Armor este o excelenta optiune de a proteja Samsung-ul S6 Edge si in acelasi timp de a te bucura de marginile curbate ale acestuia.

   
    In ciuda numelui sau, Rugged Armor, este o carcasa subtire si usoara care ofera protectia necesara pentru utilizarea de zi cu zi , fara sa afecteze aspectul noului dispozitiv S6 Edge.
   Una dintre caracteristicile remarcabile pe care utilizatorii le vor aprecia la Rugged Armor o reprezinta buza de 1.2 mm a marginilor carcasei oferind astfel protectie suplimentara ecranului. 
  Samsung-ul S6 Edge nu este la fel de alunecos precum iPhone 6, dar veti aprecia aderenta suplimentara pe care o ofera carcasa Rugged Armor. Carcasa imbratiseaza butoanele si marginile Samsung-ului S6 Edge, dar nu impiedica utilizarea notificarilor sau alertelor de apel de pe ecranul curbat.
    

   Rugged Armor este o carcasa moale fabricata dintr-un TPU flexibil care prezinta un design mecanic. Detaliile tehnice, precum textura din fibra de carbon, emana un aspect dur dar in acelasi timp subtire.  
   Rugged Armor include tehnologia Air Cushion (perne cu aer) care sporeste din punct de vedere structural rezistenta colturilor impotriva cazaturilor si socurilor externe.
   Design-ul carcasei vine in completarea device-ului oferind in acelasi timp protectia necesara pentru camera proeminenta a acestuia.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou