Topul carcaselor de protectie pentru iPhone 6 si 6 Plus!  Noi stim ca accesoriile Spigen sunt cele mai bune de pe piata, dar atunci cand blogerii din domeniul tehnologiei au aceeasi parere, suntem si mai incantati! MacRumors a numit brand-ul Spigen ca fiind prima alegere din lista lor de carcase pentru iPhone 6 si 6 Plus, fiind urmat indeaproape de Otterbox, Case-Matte si Incipio.
  MyCase.ro este mandru sa fie unicul distribuitor al produselor Spigen in Romania inca de la inceputul drumului.
  Seria Tough Armor a castigat o mentiune de onoare datorita caracteristicii sale special creata pentru pozitionarea iPhone-ului 6 in pozitie stand.
  Air Skin, este laudata ca fiind cea mai subtire carcasa de protectie ( 0.4 mm) creata vreodata.

  Stiai ca Apple a atins un nou record de 10 milioane de iPhone-uri vandute in week-endul in care s-au lansat noile modele? In urma achizitiei, multi au fost in cautarea protectiei potrivite pentru valorosul iPhone 6 / 6 Plus iar Spigen a fost alegerea perfecta pentru acestia.
  Tu ce alegere ai facut pentru protectia si accesorizarea iPhone-ului 6 / 6 Plus ? Daca nu ai gasit inca carcasa de protectie pe care o merita noul tau iPhone iti recomandam sa ne vizitezi aici: iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.
  
 
 

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou