Soseste Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge !

      
      Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt mai aproape decat crezi! Ei bine, Spigen deja a lansat noile linii de produse pentru viitoarele smartphone-uri Samsung. Cele pentru Galaxy S6 sunt disponibile pentru pre-comanda, urmand ca livrarea sa aibe loc dupa data de 1 aprilie. Gama de produse pentru Samsung S6 Edge va fi disponibila in curand.


    
      Pentru inceput, printre colectiile Spigen Samsung Galaxy S6 si S6 Edge putem vedea bine cunoscutele serii Tough Armor, Slim Armor, Thin Fit, Ultra Hybrid, Neo Hybrid, Neo Hybrid EX, Wallet S.
      Aruncand o privire la noile produse Spigen putem observa ca S6 Edge va semana foarte mult cu Samsung Galaxy Note Edge. In imaginile produselor Spigen putem vedea marginea curbata a acestuia doar pe o singura parte, desi se zvoneste ca acesta va fi curbat in ambele parti. De fapt, pozele produselor ascund inteligent partea stanga a device-ului.
    Inca mai sunt lucruri nedezvaluite in privinta noului S6 Edge pe care le vom afla in cadrul evenimentului Samsung de pe 1 martie.
    Daca deja ti-a ramas gandul la Samsung Galaxy S6 Edge, arunca aici o privire la noile carcase Spigen care iti vor proteja noul device.
    Nici colectiile Spigen pentru Galaxy S6 nu se lasa mai prejos si ne promit multe produse de inalta calitate.
    Imaginea de mai jos arata nerabdarea cu care asteptam noul Samsung Galaxy S6. Anul trecut, v-am prezentat carcasele Spigen Galaxy S5 inainte ca acesta sa fie lansat.


   Spigen si altii producatori de carcase de protectie pot cunoaste inainte de lansare, dimensiunea viitoarelor device-uri si plasarea anumitor elemente in design-ul acestora, cum ar fi camera foto, butoanele si porturile. Este foarte probabil ca cei de la Samsung sa fi dezvaluit aceste caracteristici, pentru ca accesoriile sa poata fi disponibile o data cu lansarea dispozitivelor.
   Cu toate acestea, multe alte caracteristici si detalii tehnice sunt inca necunoscute. Pana pe 1 martie, cand va avea loc lansarea oficiala a celor doua dispozitive Samsung, va lasam sa admirati noile colectii Spigen care vor fi disponibile cat de curand pe MyCase.ro!

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou