Ce ne pregateste Samsung Galaxy S6?

   Asteptarea se apropie de sfarsit! Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 martie in cadrul evenimentului special " Unpacked" organizat de Samsung in Barcelona la Mobile World Congress 2015.
   Conform zvonurilor, se pare ca telefonul va avea o constructie unibody (dintr-o singura bucata ) din aluminiu, asa cum majoritatea smartphone-urilor de varf ale concurentei a realizat in ultimii ani.
   Va fi echipat cu 2 difuzoare stereo, spre deosebire de Galaxy S5 care dispune de un singur difuzor. De asemenea, se zvoneste ca va avea si un ecran mai mare de o calitate mai buna, iar mai mult decat atat ca va avea si functie 3D. Este foarte posibil ca rezolutia disponibila pe S6 sa fie una 4K (3840x2160 pixeli), ceea ce va face ca experienta sa fie una cu adevarat deosebita.
  Noul Galaxy S6 ar putea avea o camera foto de 20 megapixeli si o camera frontala de 8MP cu senzor special pentru video chat si apeluri video. Pe partea de echipare, Samsung va dota Galaxy S6 cu un procesor cu opt nuclee si o memorie de 3/4GB RAM si o protectie sporita a ecranului, toate alimentate de o baterie de 4.000 mAh.
  Samsung Galaxy S6 este probabil cel mai asteptat telefon din aceasta perioada. Specificatiile acestuia promit foarte mult dar ramane de vazut cate dintre aceste informatii se vor adeveri.


  

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou