Air Skin - cea mai subtire protectie pentru iPhone 6!

   Cand vine vorba de protectie pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Spigen a decis sa cucereasca piata chiar inainte de inceputul competitiei.
    Spigen a creat carcase pe gustul tuturor utilizatorilor iPhone 6 / 6 Plus. Gama larga de produse Spigen ofera diverse optiuni de protectie , consolidand in acelasi timp aspectul noilor modele iPhone.
    MyCase.ro , fiind singurul distribuitor in Romania al produselor Spigen, si-a marit gama de produse pentru a-i oferi iPhone-ului tot ce are nevoie.
    O linie de produse cu totul si cu totul noua este seria Air Skin. Gama Air Skin "sustine" ca design-ul iPhone-ului 6 este spectaculos si trebuie pus in evidenta.
    Este cea mai subtire carcasa Spigen produsa vreodata. Grosimea carcasei este de doar 0.4 mm pentru o protectie extrem de subtire.

    Air Skin este fabricata folosind noua tehnologie care comprima policarbonatul intr-o forma stabila pentru a proteja iPhone-ul impotriva loviturilor si zgarieturilor. Seria Air Skin este fabricata intr-o gama variata de culori: Soft Clear, Gray, Mint, Azalea Pink, Champagne.
   La cererea clientilor, MyCase.ro a adus in stoc carcasa Air Skin pe culoarea Soft Clear.

  
     Air Skin Soft Clear este transparenta cu aspect mat pentru a lasa vizibil design-ul original al iPhone-ului 6.

     Carcasa are un invelis mat din urethane cu rezistenta anti – fingerprint si pentru a preveni decolorarea acesteia. Partea inferioara a carcasei ofera acces usor pentru folosirea cablurilor sau castilor cu mufe de mari dimensiuni precum castile Beats by Dre.

     Te numeri printre cei care prefera sa simta design-ul subtire si elegant al iPhone-ului 6 dar in acelasi timp vrei sa il tii departe de zgarieturi sau lovituri? Deja ai gasit raspunsul : Air Skin. Esti doar la un pas distanta de carcasa pe care o doreste iPhone-ul tau. Te asteptam pe MyCase.ro pentru a-ti rasfata iPhone-ul 6!
0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou