Dublu incarcator pentru dubla incarcare!

     

     Esti tot timpul in miscare si nu ai timp sa iti incarci dispozitivul la o priza de perete? Incarcatorul auto USB dublu Kuel P12Q/C este accesoriul indispensabil pentru amatorii de calatorii si incarcari de urgenta.
    Incarcatorul auto USB dublu Kuel P12Q/C are un design elegant si compact, completand estetica eleganta a masinii. Designul sau portabil permite transportul facil si rapid in vehicul, ceea ce face ca acesta sa fie incarcatorul ideal de masina.
    Incarcatorul auto este suficient de puternic pentru a incarca doua dispozitive in acelasi timp, inclusiv tablete, smartphone-uri sau oricare alt dispozitiv ce permite atasarea unui cablu USB. Cele 2 porturi 2.1 A USB permit incarcarea rapida a device-urilor chiar si atunci cand acestea sunt in folosinta. Kuel P12Q/C este ideal pentru incarcarea smartphone-urilor chiar si atunci cand acestea sunt folosite ca sistem de navigare sau pentru tablete cand copii le folosesc pentru a se juca sau naviga.
     Incarcatorul auto USB dublu Kuel P12Q/C poate incarca simultan 2 dispozitive cu o viteza de 2 ori mai mare decat a unui incarcator de perete.
    Kuel P12Q/C Dual incarca orice iPad, iPhone, Android, iPod, MP3 player, consola de jocuri si multe altele. Metoda de incarcare folosita poate fi schimbata in functie de sistemul de operare iOS : iPad, iPhone , iPod sau Android: telefoane si tablete.
    Conectati un cablu USB (cablul USB nu este inclus in pachet) la incarcatorul de masina Kuel P12Q/C Dual si apoi la priza masinii Dvs. Dupa conectarea incarcatorului, veti observa o lumina albastra radianta, semn ca aparatul functioneaza si ca este conectat la o sursa de curent.
    Acest produs suporta incarcarea tabletelor si telefoanelor mobile cu o viteza de mare putere (2.1A, 10W).


Caracteristici:
    • Circuit integrat de protectie la incarcare;   
   • Prezinta 2 port-uri USB - capabil sa incarce simultan 2 dispozitive    
  • Se incarca si cand este in folosinta sau in standby;   
    • Material plastic cu o duritate crescuta;   
    • Indicator de curent pe led;   
    • Cablul USB de incarcare nu este inclus;   
    • Fabricat de SGP in California, USA.   
    • Compatibil cu toate dispozitivile Apple, Android sau oricare alt dispozitiv ce permite atasarea unui cablu USB

  Alege sa folosesti incarcatorul auto USB dublu Kuel P12Q/C si profita de jocul reducerilor MyCase.ro.
  Acum poti avea incarcatorul Kuel P12Q/C cu o reducere de 20% si livrare gratuita in 24 h
  
   Fii alaturi de noi pentru a-ti rasfata telefonul/tableta cu cele mai tari oferte   

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou