WWDC 2014!

  

   In ultimii 6 ani a avut loc o schimbare culturala masiva. S-a schimbat modul in care interactionam unul cu celalalt , modul de lucru, de  distractie si am invatat lucruri noi. Toate acestea a avut loc datorita tehnologiei si noilor aplicatii care au fost create de-a lungul anilor.
   Aseara,  la WWDC 2014, Apple a reusit din nou sa ne surprinda cu noile echipamente hardware. Evenimentul World Wide Developers Conference va dura 5 zile - perioada 2-6 iunie, timp in care dezvoltatorii de aplicatii vor putea participa la numeroase sesiuni speciale alaturi de angajatii special instruiti de catre Apple.
   Cel mai important aspect al conferintei pentru majoritatea consumatorilor a fost prezentarea de aseara pentru noul OS X Yosemite ( sistemul de operare pentru Macbook si Mac), dar si iOS 8, noul sistem de operare pentru iPhone si iPad.
    Interesul a fost mentinut in continuare de Tim Cook, care a vorbit despre continuitatea intre dispozitive. Cu ajutorul AirDrop este posibil sistemul de comunicare dintre dispozitive, tot ce face iPhone, poate face si un Mac sau un iPad. Daca sunteti sunat /primiti sms pe iPhone puteti raspunde de pe Mac sau iPad.
    Extraordinare au fost si noile aplicatii, precum platforma Health care integreaza de la aplicatii Runtastic, pana la cele care monitorizeaza tensiunea, glicemia sau cantare wireless.
    WWDC 2014 va continua pana pe 6 iunie si asteptam cu nerabdare cat mai multe noutati si dezvaluri despre inovatiile Apple.


0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou