Seria Neo Hybrid Galaxy S5!

   In ultimii ani, Spigen a proiectat carcase/ huse de protectie pentru cele mai reprezentative smartphone-uri Samsung. Dintre toate modelele de carcase, seria Neo Hybrid s-a remarcat cel mai mult prin aspectul sau specific, constructia simplificata si gradul ridicat de protectie. Desigur, anul acesta Spigen a ajustat carcasele Neo Hybrid in functie de forma Samsung-ului S5 pentru a completa si proteja design-ul acestuia.

   Seria Neo Hybrid de anul trecut pentru protectia Samsung-ului S4 nu este cu mult prea diferita fata de cea de anul acesta. La fel ca si pana acum carcasa poate fi dezasamblata in 2 parti: capacul pentru protectia spatelui telefonului fabricat din TPU si rama laterala din policarbonat. Materialul(TPU) din care este confectionata carcasa ofera durabilitate si o rezistenta sporita impotriva socurilor. Capacul fabricat din TPU care protejeaza spatele smartphone-ului nu se va intinde sau deforma din cauza caldurii dispozitivului.
   Calitatile durabile, delicate si usoare ale policarbonatului si TPU-ului face ca Neo Hybrid sa fie o solutie de increderere pentru a proteja  Samsung-ul S5 impotriva impacturilor externe, mentinand in acelasi timp un aspect elegant de tipul unui bumper de protectie.
  Pornind de la conturul butoanelor metalizate si slefuirea textului incorporat pe carcasa, Neo Hybrid ia fiecare detaliu in considerare.
  Buza de 1.0mm  a marginilor carcasei face ca ecranul telefonului sa nu atinga suprafata pe care este asezat , mentinandu-l astfel curat si fara zgarieturi.
   Seria Neo Hybrid pentru Galaxy S5 este disponibila pe MyCase.ro pe culoarea Metal Slate si Satin Silver.

Va recomandam sa cititi si articolele: " Ce iti doresti pentru accesorizarea si protectia noului Galaxy S5?",  "Design premium pentru Galaxy S5 la un pret imbatabil"0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou