Tableta sau laptop? Mai bine Surface Pro 3!

  

    Microsoft a facut un lucru clar: vrea ca noul Surface Pro 3 sa poata inlocui laptop-ul. Este un obiectiv indraznet , dar Microsoft crede ca are combinatia perfecta de putere si portabilitate pentru a-si atinge obiectivul. Noul Microsoft Surface a crescut dimensiunile ecranului la 12 inch cu aspect 3 : 2 si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, dar este de asemenea mai subtire avand doar 9.1 mm grosime si cu o greutate de 800 grame. 
    Surface Pro 3 este o unealta pentru o performanta remarcabila functionand pe baza procesorului Intel Core i7 si cu un accent evident pe scris de mana prin intermediul unui stylus ce sesizeaza 256 niveluri de apasare.In ciuda performantelor mai mari date de procesorul Core i7, se pare ca bateria de pe Pro 3 ofera o autonomie cu 15% mai mare decat cea de pe Surface Pro 2. Vorbim despre peste 14 ore de functionare intensiva.
    Una dintre cele mai mari imbunatatiri la Surface Pro 3 este faptul ca include un stand ce poate fi fixat in trei pozitii, spre deosebire de 2 in cazul vechii generatii.
    Surface Pro 3 este inzestrata si cu doua camere de 5 MP, capabile sa filmeze la 1080p, cu un stand pentru pozitie verticala si o carcasa de magneziu.
    Microsoft Surface Pro 3 vine cu Windows 8.1 instalat, iar imbunatatiri au fost facute si la tastatura care se ataseaza magnetic de tableta.

    Microsoft crede ca situatia in care utilizatorul are si laptop si tableta este una generalizata. "Tabletele sunt concepute pentru a sta comod si a viziona filme, citi, naviga pe web. Laptop-urile sunt pentru a lucra" , - a declarat un reprezentant al companiei. Surface Pro 3 este destinat sa fie un inlocuitor complet pentru un laptop dar, care, totusi, sa ramana tableta, a spus Panos Panay, unul dintre directorii Microsoft care lucreaza la dispozitivele Surface.
   Tableta Microsoft Surface Pro 3 poate fi precomandata la preturi care pornesc in SUA de la 799 de dolari putand fi facute comenzi incepand de astazi ora 12:01 a.m. EDT prim Microsoftstore.com, cu livrare din 20 iunie in Canada si SUA pentru ca la sfarsitul lui august sa ajungs si in alte tari. Adica Australia, Austria, Belgium, China, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Korea, Luxembourg, Malaysia, the Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand and the United Kingdom.0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou