LG G3 - Simple is the New Smart!

    Majoritatea deja au aflat toate specificatiile noului LG G3 in cadrul unor evenimente ce au avut loc in New York, San Francisco, Seoul, Singapore si Istanbul. Pana la urma, acum  2 saptamani a fost lansat un teaser unde  LG G3 era prezentat in toata splendoarea lui. Toate aceste informatii parca au facut lansarea oficiala a noului LG sa fie una fara prea multe secrete. 
    Smartphone-ul s-a lansat aseara sub deviza ”Simple is the New Smart” si vine cu dotari exceptionale.Noul LG G3 are un ecran de 5,5 inch cu rezolutie de 2560x1440 pixeli, se bazeaza pe un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5GHz, 2GB RAM / 3GB RAM in furnctie de optiunea cumparatorului, 16GB / 32GB spatiu intern de stocare si slot care suporta carduri de pana la 128GB.
    Camera foto/video a LG G3 are un senzor de 13MP, cu stabilizare optica a imaginii si Laser AF. Camera este capabila de inregistrare video 4K iar bateria este de 3000 mAh.
    Carcasa este metalica si mata, rezistenta la amprente si pe spate observam butoanele cu care cei de la LG ne-au obisnuit deja.
    LG s-a concentrat pe o interfata pe care o caracterizeaza drept simpla si eleganta. Iconitele aplicatiilor sunt rotunde. In functie de culoarea aplicatiei folosite, toata interfata isi schimba nuanta si se adapteaza cromatic. LG spune ca in acest mod utilizarea va fi mult mai intuitiva.
    Pentru video, LG G3 ofera o calitate superioara a sunetului, utilizand microfoane care masoară mediul pentru a identifica nivelul audio optim pentru o inregistrare cat mai clara.
    Incepand cu data de 28 mai, in Coreea de Sud, LG G3 va fi lansat la nivel mondial si va fi disponibil la peste 170 distribuitori. Detalii suplimentare vor fi anuntate la nivel local in momentul in care va fi disponibil.
     Acum ca  noul LG G3 a fost lansat, nu ne mai ramane decat sa decidem cat de simplu si "destept" va fi.

  

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou