iPhone 6, mai multe zvonuri decat ne asteptam!  Multi dintre utilizatorii Apple se asteptau ca iPhone-ul 6 sa isi faca aparitia in 2013, dar avand in vedere istoria iPhone-ului -incepand chiar cu varianta 3G intotdeauna a existat inca o jumatate de pas(un model S) pana la debutul unui alt iPhone cu o varianta nou numerotata.
  
  Ca de obicei, internetul este plin de zvonuri legate de aparitia noului terminal Apple. Majoritatea speculatiilor concentrandu-se pe dimensiunea ecranului care se asteapta sa fie mai mare in comparatie cu dimensiunile generatiilor vechi ale iPhone-ului.
    Apple chiar a recunoscut cererea consumatorilor pentru ecrane mai mari intr-una din prezentarile interne iar pe baza acestei dovezi se pare ca dimensiunea display-ului va creste de la 4 inch la 5.5 inch.Varianta de 4.7 inch a ecranului va fi disponibila in septembrie, urmand ca versiunea de 5.5 inch sa nu fie disponibila pana la sfarsitul anului 2014/ inceputul anului 2015.
   Impreuna cu un ecran mai mare, iPhone 6 va avea un display durabil din safir adoptand margini mai subtiri cu o grosime de aproximativ 6mm-7mm. Conform unei fotografii cu o carcasa de protectie destinata unui iPhone 6, acesta va avea grosimea actualului iPod Touch.
    Zvonurile initiale au indicat ca iPhone 6 ar putea avea un ecran curbat, dar stirile recente arata ca noul device va continua sa aibe acelasi ecran plat ca si iPhone 5S.
   IPhone 6 se pare ca va pastra aceeasi camera de 8 megapixeli  dar va lucra la stabilizatorul de imagini pentru o claritate mai mare a pozelor.
   De asemenea, este foarte probabil ca iPhone 6 sa prezinte in continuare senzorul de amprenta digitala Touch ID . Pentru a fi la egalitate cu competitia, noul device ar putea include si alti senzori precum  senzorul de umiditate, temperatura, etc.
   O data cu introducerea iPhone-ul 5C alaturi de iPhone 5S , Apple a bifurcat gama de produse pentru prima data. Se pare ca la debutul iPhone-ului 6, Apple va pastra aceeasi strategie si ar putea scoate si un terminal mai ieftin care sa pastreze specificatiile iPhone-ului 5S si astfel va exista totusi si un terminal de 4 inci, iPhone 6C. 
    Analistii se asteapta ca Apple sa dezvaluie cea mai noua versiune iPhone in luna august, cel tarziu in septembrie urmand ca 80 milioane de exemplare iPhone 6 sa fie produse in acest an.
     Desi zvonuri sunt din ce in ce mai multe, momentan nu se stie cu exactitate cum va arata si ce ne va oferi viitorul iPhone 6. Tu ce ce zvonuri ai auzit despre viitorul device? Imparte-le cu noi!


0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou