Design premium pentru Galaxy S5 la un pret imbatabil!    Anul acesta, Samsung a decis sa pastreze acelasi tip de complexitate pe care l-am vazut deja la Note 3. In functie de preferintele fiecaruia, aspectul noului  Samsung S5 poate fi considerat  rafinat, elegant, sportiv tinand cont de finisajul moale folosit pentru design-ul acestuia. Daca vrei sa evidentiezi noua infatisare a S5-ului si in acelasi timp sa pastrezi aspectul subtire al acestuia, deja ai descris principalele caracteristici ale carcasei Ultra Fit.

    Etaland un stil minimalist, Ultra Fit reprezinta solutia de incredere pentru a proteja noul device impotriva
impacturilor externe. Aceasta este fabricata din policarbonat cu o suprafata neteda pentru o aderenta excelenta. MyCase.ro iti pune la dispozitie 2 variante ale seriei Ultra Fit : Black (suprafata mata) si Crystal Shell( suprafata transparenta).
    Carcasa pastreaza design-ul slim al Samsung-ului S5, deoarece este construita dupa formele si aspectul device-ului. In acelasi timp, aspectul subtire al carcasei Ultra Fit nu compromite capacitatea de a proteja telefonul.
     Ultra Fit acopera partile laterale si spatele telefonului , avand in pachet si o folie de protectie pentru ecran -Steinheil Ultra Crystal. Butoanele telefonului devin incorporate datorita decupajelor carcasei, in felul acesta evitandu-se riscul ca acestea se fie apasate din greseala. Pentru varianta Black a carcasei UltraFit, decupajul suficient de mare in partea inferioara si superioara a carcasei permite accesul cu usurinta pentru folosirea incarcatorului si castilor.

      Ultra Fit - Crystal Shell este transparenta si spre deosebire de varianta Black, ofera o acoperire
completa a partii inferioare si superioare a telefonului avand decupajele necesare pentru mufa castilor si incarcatorului. Este special proiectata pentru a se potrivi perfect cu formele telefonului, avand caracteristica principala de a scoate in evidenta culoarea si design-ul telefonului. Ultra Fit Crystal Shell este alegerea clara pentru o protectie si claritate de neegalat a Samsung-ului S5.
    Pastrati design-ul original si simplu al noului device Samsung cu seria Ultra Fit de la Spigen!
2 comentarii:

  1. A-si dorii si eu o carcasa ultra fit pentru galaxy s5 cum procedez? si ce pret are ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru interesul acordat produselor noastre! Puteti comanda online carcasa Ultra Fit accesand site-ul nostru, MyCase.ro sau ne puteti contacta la nr. de telefon : 031-437-02-91 / 0744-692-273. Asteptam comanda Dvs!

      Ștergere

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou