Ajuta-ne la curatenia de vara!

 
     Vara este in aer! O infatisare noua la inceput de vara e bine venita. Daca ai in plan sa faci schimbari in garderoba, stil si locuinta, de ce sa nu faci schimbari si telefonului tau?
     In fiecare an, cei mai mari producatori din industria telefoanelor mobile incearca sa ne convinga pentru a cumpara noile modele! “Ce e val, ca valul trece! Toate-s vechi si noua toate”…spunea poetul!Acestea sunt cele mai reprezentative expresii pentru evolutia telefoanelor mobile.  Oare se merita sa iti schimbi iPhone-ul 4 cu 5S sau Samsung S4 cu S5? Telefonul pe care il ai e suficient de bun incat sa il pastrezi dar te-ai plictisit de aspectul lui?
     Stim ca exista inca o multime de utilizatori ai iPhone-ului 4(S), Samsung S2, S3, Note 2 pentru ca acestea sunt in continuare telefoane uimitoare cu toate ca nu mai sunt “ la moda”!
     Oficial, MyCase.ro, incepand cu 02.05.2014 da startul curateniei de vara. Aruncam tot ce e vechi si pastram doar ce e nou! Vom avea oferte si reduceri incredibile pe care nu le poti rata. Profita de aceasta promotie si  ofera-i telefonului tau vechi o infatisare noua.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou