10 motive pentru a spune NU produselor CONTRAFACUTE!


   Spigen SGP este un brand de incredere si recunoscut pe piata pentru angajamentul constant fata de cerintele clientilor . Spigen este dedicat elegantei si produselor de calitate pentru tableta / smartphone-ul tau. Acestea sunt motivele pentru care MyCase.ro a ales sa aduca in Romania produsele Spigen.
    Se spune ca imitatia este cea mai buna forma de lingusire. Recent, a existat un numar mare de imitatii ale produselor Spigen SGP si majoritatea clientilor nostri sunt inselati de preturile mici si si achizitioneaza aceste produse contrafacute de o calitate inferioara.
    Noi suntem aici pentru a ne proteja clientii de produsele frauduloase si vanzatorii care nu sunt in masura sa le ofere produse de calitate precum produsele reale Spigen.
  
   
     Produsele contrafacute sunt fabricate fara a fi supuse unor controale din partea autoritatilor competente si nu respecta normele minime de calitate. De cele mai multe ori, produsul contrafacut nu corespunde calitatii asteptate pentru costul achitat. 

     Ce risti daca folosesti o carcasa /husa/ folie protectie Spigen contrafacuta?


1. - sa folosesti un produs de calitate inferioara. Spigen este cunoscut datorita produselor de inalta calitate pe care le produce. Cei de la Spigen au incercat mereu sa perfectioneze si sa fabrice produse rafinate. Intotdeauna vor exista imitatii pentru astfel de articole populare si de inalta calitate. Produsele contrafacute Spigen sunt fabricate de producatori necunoscuti folosind materiale de proasta calitate pentru a putea oferi preturi joase. 
2. - puteti afecta direct telefonul, de exemplu: carcasele / husele reale Spigen dispun de protectia necesara pentru spatele telefonului, pe cand produsele contrafacute datorita materialului de proasta calitate din care sunt fabricate va poate zgaria spatele/ colturile/ rama device-ului
3. - sa nu se potriveasca cu formele dispozitivului. Toate produsele Spigen sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe formele telefonului  si pentru a sublinia design-ul lor original, dar produsele contrafacute nu doar ca nu evidentiaza aspectul telefonului ci nu se imbina perfect pe formele acestuia. 
4. - sa aibe nuante diferite fata de cele originale
5. -sa prezinte decupaje prost concepute. Toate produsele Spigen au decupajele necesare pentru camera/blitz/senzor de masurare a ritmului cardiac. Produsele contrafacute, deseori nu au decupajele necesare sau sunt prea mari / inguste afectand in felul acesta protectia si utilizarea device-ul in conditii optime
6. - butoane inutile. Majoritatea produselor Spigen precum cele din seria Tough Armor si Neo Hybrid dispun de butoane cu finisaj metalic pentru un aspect elegant si protejarea butoanelor telefonului fara sa compromita sensibilitatea tactila a acestora. Butoanele produselor contrafacute de obicei sunt construite dintr-un  material de proasta calitate si nu doar ca sunt mai putin active dar neincadrandu-se perfect pe butoanele telefonului sunt usor zgomotoase
7.  - nu coincid descrierii producatorului
8.  - inscriptiile privind marca sau alte semne distinctive pot lipsi sau sunt foarte diferite de cele originale
9. - aspect inestetic si lipsa rezistentei impotriva zgarieturilor si socurilor externe. Produsele reale dispun de un strat rezistent impotriva impacturilor externe, decolorarii si zgarieturilor
10.  - nu vor dispune de niciun fel de garantie. Garantiile sau politica de inlocuire a produselor Spigen oferite direct de importator pot fi furnizate doar pentru achizitiile originale.

    Cunoasteam ideea " cu cat mai ieftin, cu atat mai bine", dar stim si expresia " cat dai , atata face!". Daca tii la telefonul tau trebuie sa ii oferi extra protectie de calitate si fii sigur ca un produs contrafacut nu iti va oferi acest lucru.
    Spigen nu doar ca ofera cea mai buna protectie pentru device-ul tau, dar in acelasi timp face tot posibilul sa aduca cel mai bun design pentru formele dispozitivului in functie de necesitatile si preferintele diferitelor game de clienti.
    Inainte de a va decide sa cumparati produse Spigen, tineti cont de faptul ca MyCase.ro este singurul distribuitor al produselor Spigen in Romania si pentru a identifica produsele contrafacute in raport cu cele originale, puteti accesa urmatorul link: Verificarea Produselor Contrafacute Spigen - SGP.


Iti recomandam sa citesti si urmatorul articol: "Importanta originalitatii produselor Spigen"
      

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou