Glas.tR Slim Privacy, noua inovatie Spigen!

 
   Spigen SGP a avut inovatii in ceea ce priveste protectia ecranului smartphone-ului/ tabletei mai multe decat orice alta companie de pe piata. Asa ca nu e o mare surpriza sa vedem cum noul Glas.tR Slim Privacy isi face loc printre produsele noastre.
  Combinand cararacteristici alte produselor mai vechi din aceasi serie, Glas.t R Slim Privacy este subtire, cu marginile rotunjite si cu un grad de duritate de 9H.
   Functia de confidentialitate este cea mai importanta. Spre deosebire de alte folii privacy, Glas.tR Slim Privacy  permite ca ecranul smartphone-ului sa fie vizibil doar din unghi drept de vizualizare. In functie de unghiul din care este privit telefonul, scade vizibilitatea, ferindu-va astfel de privirile indiscrete ale celor din jurul tau.
   Cu siguranta, acest produs ofera o protectie de inalta calitate si este practic imposibil de identificat pe ecranul telefonului, datorita  grosimii acestuia de 0.4 mm.

De ce ai alege geamul Glas.tR Slim Privacy?


       Fabricat din sticla prelucrata chimic
  Geamul de protectie GLAS.t R Slim Privacy de la Spigen SGP se face dintr-o sticla special prelucrata pentru a proteja ecranul telefonului de socuri si zgarieturi. Este foarte eficient in absorbitia socurilor. Daca este lovit de un soc extern mare, geamul se poate fisura( dar nu va afecta ecranul telefonului)fiind mai sigur de utilizat decat majoritatea celorlalte produse din sticla.

  Functie Privacy
     
     Impiedica privirile curioase pe ecranul telefonului cu ajutorul functiei Privacy a geamului Glas.tR Slim Privacy. Ecranul este vizibil doar din unghi drept de vizualizare.
    Glas.tR Slim Privacy dispune de noua tehnologie optica care pastreaza o claritate de 80% a ecranului telefonului in comparatie cu restul folilor/ geamurile cu functie privacy care ofera ecranului doar 65% claritate.

      Duritatea suprafetei 9 H
 Suprafata geamului de protectie Glas.tR Slim Privacy are o duritate de 9 H, de trei ori mai puternica decat o folie normala de protectie. Chiar si obiectele ascutite precum cutitele sau cheile nu vor putea zgaria cu usurinta geamul Glas.tR Slim Privacy.


     Strat oleophobic
     Acest geam dispune de un strat oleophobic care previne aparitia petelor si amprentelor digitale fiind usor de sters si curatat.

      Atingere delicata si aplicare usoara

     Glas.tR Slim Privacy este acoperit pe spate cu un adeziv siliconic puternic care face aplicarea usoara si atasarea ferma a geamului incat sa nu afecteze sensibilitatea touchscreen-ului.

       Margini rotunjite

    Fiind fabricate din sticla, marginile geamului protector sunt mai vulnerabile la ciobire. Glas.tR Slim Privacy este unic datorita marginilor rotunjite care ajuta la devierea socurilor provocate de lovituri si cazaturi.
 
 
    Proiectat pentru Samsung Galaxy S5 si iPhone5/ 5S/ 5C

 Geamul de protectie Glas.tR Slim Privacy va fi disponibil pe MyCase.ro pentru protectia iPhone-ului 5 / 5S/ 5C si Samsung Galaxy S5. Acesta dispune de necesarele decupaje pentru camera, difuzor, senzori, butonul Home - cu sectiuni transparente pentru butoanele capacitive astfel incat sa puteti vedea atunci cand acestea sunt aprinse. 

Va recomandam sa cititi si articolele: "Tot ce trebuise sa stiti despre geamul de protectie Glas.t", Glast.t Nano Slim, cel mai subtire geam de protectie"


0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou