Ce iti doresti pentru accesorizarea si protectia noului Galaxy S5?

    
    Esti pregatit pentru noul smartphone Samsung?Cine este nerabdator sa achizitioneze noul Galaxy S5?
  Samsung Galaxy S5 poate fi precomandat si in Romania, urmand ca smartphone-ul sa ajunga la cumparatori incepand cu 11 aprilie.
   Daca te numeri printre cei care si-au propus sa achizitioneze noul device Samsung, trebuie sa stii ca MyCase.ro se pregateste sa aduca o noua linie de accesorii pentru acesta.
    Dupa cum bine ati vazut, Spigen deja a proiectat noile modele de huse/ carcase de protectie pentru noul smartphone Samsung.
    Arunca o privire la noile produse Spigen si ajuta-ne sa pregatim lista de cumparaturi pentru protectia si accesorizarea viitorului tau device.  

    Incepem lista cu Tough Armor, noul lider al carcaselor de protectie! Tough Armor este o adevarata afacere si definitia perfecta pentru protectia noului Samsung S5! Colturile carcasei dispun de noua tehnologie " Air Cushion" cu ajutorul careia s-a redus din grosimea carcasei, oferind protectie maxima pentru telefonul tau. Pe site-ul Spigen, carcasa este disponibila in 4 culori: Smooth Black, Gunmetal, Metal Slate si Copper Gold. Cu siguranta, Tough Armor se va numara printre primele carcase de protectie pe care le vom aduce pentru Galaxy S5, dar nu stim pentru ce culori sa optam!Tu ce culori vei alege?


    De multe ori imitata, dar niciodata duplicata! Seria Neo Hybrid recent proiectata pentru Galaxy S5 nu mai necesita prezentare! Carcasa este disponibila pe MyCase.ro pentru Nexus 5, Samsung Note 3 si Galaxy S4, iar in curand o vom aduce si pentru S5! Disponibila intr-o gama variata de culori: Dante  Red, Metal Slate, Reventon Yellow, Satin Silver, Electric Blue, Copper Gold! Ce culoare alegem?Noi optam momentan doar pentru Metal Slate dar in functie de cererile clientilor putem aduce si alte culori! Anunta-ne ce culoare ai dori pentru noua carcasa Neo Hybrid - Samsung Galaxy S5!
  

   Seria Slim Armor a fost un succes pentru protectia iPhone-ului 5 si Samsung Galaxy S4, motiv pentru care vom aduce aceasta colectie si pentru noul S5. Carcasele Spigen Slim Armor - Samsung Galaxy S 5 sunt special create pentru a proteja telefonul din toate unghiurile. Slim Armor este conceputa pentru a evidentia forma si stilul Samsung-ului Galaxy S V. Este disponibila in 5 culori: Dante Red, Metal Slate, Electric Blue, Copper Gold si Shimmery White. Pentru acest model de carcasa ce culori alegem?


    In ceea ce priveste seria Ultra Fit si Ultra Fit Capsule ne tot gandim ce sa alegem! Aducem ambele modele sau doar Ultra Fit Shell? Ultra Fit Capsule are un design subtire si este fabricata din TPU transparent, pe cand Ultra Fit Shell este fabricata din policarbonat cu un invelis din urethan pentru a preveni decolorarea acesteia. Ambele colectii sunt disponibile intr-o gama variata de culori! Noi am opta pentru colectia Ultra Fit Shell - Crystal Shell, dar daca ne anunti ce preferi , putem aduce si alte culori pentru Ultra Fit Shell/ Capsule.


     De o husa tip portofel pentru  protectia Galaxy-ul S5, ce credeti? Inca ne gandim daca sa aducem si husa tip portofel Wallet S! Este o husa ce poate fi utilizata pentru a stoca bani/ carduri, lucru ce face ca aceasta sa fie perfecta pentru utilizare! Este disponibila in 3 culori: Black, Brown si White dar momentan ramane in lista de asteptare.
   

     In ceea ce priveste protectia ecranului, momentan cei de la Spigen au proiectat doar folii de protectie Steinheil si noi vom aduce varianta Ultra Crystal. Celelalte modele pentru foliile Steinheil vor fi disponibile pe site-ul nostru in functie de cerintele clientilor.

    Satisfacerea cererilor clientilor nostri a constituit intotdeauna o prioritate pentru noi si tocmai de aceea va invitam sa participati la sondajul nostru!
    Stim ca va doriti sa aducem produse noi pentru protectia si accesorizarea device-ului tau. Ajuta-ne sa aflam ce iti doresti lasand un comentariu cu cererea ta, mentionand detaliile produsului dorit.
    Cererile vor fi folosite doar cu scopul de a diversifica gama produselor noastre.
    Asteptam cu nerabdare pararea si cererile tale!

   Va recomandam sa cititi si articolul : " Mobile World Congress, Samsung Galaxy S5 a fost lansat"


  

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou