Zvonuri Samsung Galaxy S 5!


     Piata telefoanelor mobile este in continua crestere, iar anul 2014 va aduce cateva lansari importante, cum ar fi iPhone 6 si Samsung Galaxy S5, dar si cateva schimbari importante in randul principalilor jucatori.
     Samsung Galaxy S5 ar putea fi lansat pe 23 februarie, la Barcelona, cu doar o zi inainte de debutul evenimentului Mobile World Congress.
     De fapt toate marcile asiatice puternice vor prezenta noile aparitii tehnologice la Barcelona sau in imediata apropiere a Mobile World Congress care incepe pe 24 februarie. 
    Se zvoneste ca noul Galaxy S5 va veni cu doua variante de ecran, un model premium cu WQHD si un al doilea Standard cu rezoluție FullHD.
     Conform speculatiilor, Samsung Galaxy S5 va avea un ecran de 5,2 inci cu rezolutie de 2560x1440 pixeli, doua variante de procesoare - Qualcomm Snapdragon si viitoarea generatie de chipset Exynos, o memorie de 3GB, o camera foto de 16 megapixeli si un senzor de amprentare digitala.
    De asemenea, se zvoneste ca noul smartphone va dispune de o tehnologie de scanare a irisului. Este posibil ca noul scanner pentru retina sa lucreze in acelasi mod ca si cel folosit pentru amprentele digitale, Touch ID, utilizat de iPhone 5S.
     Carcasa noului terminal Samsung S5 va fi foarte aproape de cea a S4-ului cu margini rotunjite. Design elegant cu o margine si mai mica intre ecran si rama. Va avea capac de spate cu acces la baterie. Va folosi tot microSIM, va avea slot de microSD cu suport de pana la 128Gb.
     Samsung va anunta si destule functii soft de partajare de fotografii cu familia si un fel de jurnal al activitilor.
     Acestea sunt insa doar speculatii. Abia in momentul lansarii lui Samsung Galaxy S5 vom afla ce surprize ne-au pregatit coreenii.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou