Sarach UltraSlim pentru iPhone 5(S)!

    Esti fan Apple?Sunt cele mai mari sanse ca raspunsul sa fie da.
   Preocuparea noastra nu consta in ce dispozitiv Apple folosesti, ci cum il protejezi! Exista o multime de motive pentru a pastra telefonul intr-o husa. Unul dintre acestea este protectia impotriva deteriorarii si uzurii, iar un alt motiv este acela de a-i oferi stil gadget-ului tau preferat.
    Daca doresti sa iti "imbraci" iPhone-ul 5(S) in piele de cea mai buna calitate , atunci una dintre optiunile pe care ti le prezentam este Sena Cases, companie fondata in 1999 care ofera accesorii pentru protectia device-urilor Apple si alte brand-uri. Detinuta si creata de fratii Ramsey si Fevzi Oten, nepotii unui antreprenor in marochinarie, Sena Cases a devenit populara in comunitatea Apple. Produsele Sena Cases  creeaza un echilibru perfect intre functionalitate, forma, protectie si materialul din care acestea sunt confectionate.

   Sena Cases este cunoscuta pentru atentia la detalii si cusaturile manuale, caracteristici puse in valoare de husele din seria UltraSlim Sarach. Aceasta combina cele doua mari stiluri Sena. Designul unic al cusaturilor manuale in doua tonuri ofera husei Sarach un aspect personalizat.
  Husa Sarach UltraSlim este lucrata manual din cea mai buna piele NAPPA striata, de origine italiana beneficiind  de binecunoscuta calitate Sena si atentia la detalii.
  Pielea si captuseala interioara din catifea a husei sunt cat se poate de subtiri si in acelasi timp ofera protectie iPhone-ului 5(S). Husa vine intr-o varietate de culori cu doua tonuri si este perfecta pentru cei care isi tin telefonul in buzunar sau in geanta.
   Husa Sarach  UltraSlim ofera o protectie umitoare iPhone-ului 5(S) si un design minunat.
                   Iti recomandam sa citesti si articolele "Sa aflam mai multe despre colectia Sena Cases!"  si " Colectia Lusio pentru Galaxy S4"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou