Mobile World Congress, Samsung Galaxy S5 a fost lansat!


   Este sezonul lansarilor spectaculoase in domeniul telefoanelor mobile!
   O data pe an , Samsung uneste cele mai bune materiale pentru a scoate pe piata un nou model Samsung Galaxy S! Aseara, la Mobile World Congress din Barcelona, Samsung Galaxy S5 a fost vedeta serii.
   In ciuda design-ului sau deja familiar, noul S5 ne-a pregatit cateva caracteristici hardware utile, inclusiv un scanner de amprente, Android 4.4.2 KitKat, un senzor pentru masurarea ritmului cardiac si aplicatii fitness dedicate, care merg impreuna cu dispozitive precum Gear Fit.
   Samsung Galaxy S5 pastreaza acelasi ecran 1080p Super AMOLED ca si Galaxy S4, doar ca este putin mai mare , avand 5.1 inch. Spre deosebire de predecesorul sau, Galaxy S5 este rezistent la apa si praf. Ca urmare, portul micro-USB 3.0 din partea de jos este protejat de o fila care ajuta sa nu patrunda apa in interior. 
   Design-ul noului gadget va fi similar cu cel de la Note 3 si Note 10.1(editia 2014), avand o carcasa din policarbonat cu aspect din piele , iar diferenta va consta in rama metalica a carcasei.
    De asemenea, cei de la Samsung au pus accent si pe camera foto. Astfel, S5 vine cu o camera de 16 megapixeli si cu o capacitate de inregistrare UHD si HDR(atat pentru fotografii cat si video). Pentru prima data intr-un telefon, camera are detectie de faza, care se gaseste de obicei pe camerele foto. Cel mai rapid autofocus pentru un telefon. Telefonul va dispune de o camera frontala de 2.1 megapixeli.
    S5 va avea procesor quad-core la 2,5GHz, 2 GB de RAM, 16/32 GB de spatiu, 142.0 x 72.5 x 8.1mm si 145g.
    Conexiunea Wi-Fi va fi de 2 ori mai buna decat la telefoanele obisnuite, iar downloadul va fi extrem de rapid(1 GB in 30s).
    Galaxy S5 are Ultra Power Saving Mode, rezistand 24h in stand-by, daca mai ai 10% baterie.
   Pe 11 aprilie se va lansa noul Galaxy S5 in 150 de tari (printre care si Romania),in patru versiuni coloristice, adica alb, negru, albastru si auriu.

   

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou