Simplitate si eleganta pentru Samsung Note 3!

   Cel mai nou model de telefon din seria Note de la Samsung, cu siguranta v-a impresionat prin specificatiile tehnice exceptionale, dar si prin designul premium si fluid.
   Gandit ca o versiune superioara a lui Galaxy Note II, noul Galaxy Note III preia mare parte din designul frontal, dar imbunatateste proportiile si dimensiunile. Astfel, in carcasa de lungime identica a modelului Note 2 (151.2 mm), Galaxy Note 3 reuseste sa faca loc unui ecran de 5.7 inch incadrat cu o rama ingusta.
   La capitolul estetica, cei de la Samsung au renuntat la spatele cu aspect ceramic in favoarea unui finisaj cauciucat pentru Note 3. Realizat tot din plastic, dar finisat cu un model ce imita pielea prinsa in cusaturi, noul capac este mai greu de murdarit.
   Marginile rotunjite au fost inlocuite cu o rama din plastic cu aspect metalic, texturata cu un model ce imita foile unei carti. 
  Plusul dat de folosirea unui material mai usor, fara impact in recepția semnalului GSM/WiFi e contracarat de aspect si rezistenta la diverse accidente.
   Galaxy Note 3 este un super-smartphone dar cu toate acestea trebuie sa ii asiguri protectie. Textura din piele a capacului Samsung-ului Note 3 cu toate ca nu se murdareste si nu se zgarie usor, este alunecoasa.
   MyCase.ro te ajuta sa iti protejezi telefonul impotriva socurilor externe , zgarieturilor, picaturilor accidentale.

   Daca esti in cautarea unei carcase slim pentru protectia Samsung-ului Note 3 atunci Ultra Fit este alegerea potrivita.

    Carcasa Ultra Fit Note 3 este special conceputa cu un strat
antiderapant (anti-alunecare).Calitatile durabile, non- toxice  si usoare ale policarbonatului face ca Ultra Fit  sa fie o solutie de increderere pentru a proteja  Samsung-ul Note 3 impotriva impacturilor externe.
     Policarbonatul din care este confectionata carcasa se potriveste perfect cu design-ul subtire al Samsung-ului Note 3.

Caracteristici:
  •      Carcasa este subtire si se potriveste perfect pe formele telefonului pentru a sublinia designul original al telefonului Note 3
  •     Policarbonatul din care este confectionata carcasa ofera o senzatie delicata la atingere
  •     Carcasa dispune de o suprafata  mata cu un strat anti-derapant
  •     Invelisul din uretan Premium previne decolorarea
  •     Forma slim si usoara
  •     Decupaje perfecte pentru difuzoare, camera si alte porturi 

     Ultra Fit ofera simplitate si eleganta pentru protectia Samsung-ului Note 3 la cele mai inalte standarde!

   
     

  0 comentarii:

  Puncte Cadou

  Puncte Cadou
  Puncte Cadou