Sa aflam mai multe despre colectia Sena Cases!

   Sena Cases este o companie cu sediul in Irvine, California, unde proiecteaza si produce carcase/ huse din
piele pentru protectia diferitelor dispozitive mobile. Produsele Sena sunt lucrate manual din piele de origine italiana, Napa.
   Sena Cases si-a inceput afacerea producand carcase de protectie pentru asistentii personali din lumea digitala (APD). Initial, produsele lor erau destinate doar asistentilor personali Sony Clie. Mai tarziu, si-a extins linia de produse adresandu-se catre un public mai larg din domeniul tehnologiei, si anume: iPAQ , Dell Axim si altele. 

   Produsele din piele fabricate exclusiv pentru APD(asistentii personali din lumea digitala) au devenit populare datorita faptului ca acestea le permitea utilizatorilor sa isi foloseasca dispozitivele fara a fi nevoie sa le scoata din carcasele/ husele de protectie.
   Produsele Sena erau fabricate din piele foarte subtire si dispuneau de necesarele decupaje pentru portul de incarcare pentru a permite introducerea dispozitivelor in suportul de incarcare.
   O alta caracteristica a huselor/ carcaselor de protectie de la Sena Cases o reprezinta magnetul incorporat in clapa huselor. Acest lucru permite utilizatorului sa deschida/inchida husa cu o singura mana.
   O data cu popularitatea tot mai mare a smartphone-urilor si MP3 playere-lor , linia produselor Sena Cases ofera acum protectie pentru Blackberry, Motorola, iPod, etc.
   Dupa aparitia dispozitivelor Apple cu ecrane de dimensiuni mari, produsele Sena Cases au devenit populare in comunitatea Apple.
   Colectiile Sena Cases sunt vandute in intreaga lume atingand cele mai inalte standare de calitate prin folosirea materialelor de calitate si design-ului minimalist.
   Produsele Sena Cases sunt unice prin folosirea materialelor premium si maiestria cu care acestea sunt confectionate. 
   Scopul nostru este de a oferi produse care creeaza un echilibru perfect intre functionalitate, forma si protectie prin detaliile inovatoare ale design-ului si materialului din care acestea sunt confectionate. Produsele pe care le comercializam sunt proiectate si fabricate pentru a mentine cele mai inalte standarde de calitate si tocmai de aceea am ales sa devenim distribuitori unici in Romania pentru produsele Sena Cases.
   In timp ce majoritatea huselor/ carcaselor de protectie sunt groase si neatractive , Sena Cases are abilitatea de a produce carcase/ husede  protectie intr-o gama variata de texturi de piele si culori pentru un aspect personalizat in functie de nevoile si gusturile fiecarei persoane in parte.


Iti recomandam sa citesti si articolele: "Colectia Lusio pentru Samsung Galaxy S4", "Eleganta si protectie pentru Galaxy S4"
  
  

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou