Diferente intre geamurile de protectie din seria Glas de la Spigen!

    Diferentele intre geamurile de protectie din seria Glas Spigen pot fi mici dar speram ca aceasta schema sa va poata ajuta sa va decideti mai usor in alegerea geamului de protectie potrivit nevoilor Dvs.GLAS.Tprimul geam de protectie fabricat de cei de la Spigen. Fabricat din sticla reala prelucrata chimic si adeziv siliconic. Geamul de protectie Glas.t Slim are o grosime de aproximativ 0,4 mm.

GLAS.tR - "R"-ul vine de la colturile rotunjite ale geamului. Acest geam are marginile tesite/inclinate pentru a preveni devierea socurilor provocate de lovituri si cazaturi. Recomandat utilizatorilor care nu folosesc carcase de protectie!Are aproximativ 0,55 mm grosime!

GLAS.T Slim - Este varianta slim a seriei Glas.t. Au fost folosite aceleasi metariale si standarde ale calitatii ca si in cazul geamului Glas.t dar grosimea este mai mica: 0,23~0,26 mm!

GLAS.tR Slim - De asemenea, acesta reprezinta versiunea cu colturile rotunjite a geamului Glas.t Slim. Grosimea este de aproximativ 0,4 mm!

 GLAS.t/tR Nano  - S-a mentinut in continuare acelasi concept ca si la modelele anterioare, dar este cel mai subtire geam de protectie din intreaga serie Glas - Spigen. S-a proiectat acest lucru pentru ca geamul de protectie sa fie compatibil si cu celelalte carcase/huse de protectie de pe piata!


Speram ca acest articol sa fie raspunsul la intrebarile Dvs. cu privire la diferentele dintre geamurile de protectie Spigen-SGP!

Va recomandam sa cititi si articolele : "Tot ce trebuie sa stii despre geamul de protectie Glas", "Glas.t Nano Slim!Cel mai subtire geam de protectie"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou