Design elegant, functional si inovator pentru iPhone 5(S)!

    iPhone 5 a setat un precedent, oferind un volum uluitor de tehnologie intr-un design remarcabil de subtire si usor.  iPhone 5s continua aceasta evolutie tehnologica cu Touch ID , un cip A7 cu arhitectura pe 64 de biti si o camera iSight mai impresionanta.
    iPhone 5s este proiectat cu meticulozitate si executat cu precizie. In acest moment, iPhone 5 S este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri de pe piata. Daca esti unul dintre norocosii care detin iPhone 5S , atunci stim ca vei dori cea mai buna protectie pentru acesta.
   Cand vine vorba de protectie pentru iPhone 5 si 5S avem o gama variata de accesorii , folii de protectie carcase si huse pentru stiluri diferite fabricate de cele mai cunoscute brand-uri: Spigen, BeyzaCases, SenaCases.
   Pielea este un material spectaculos cand vine vorba de protectia smartphone-ului si tocmai de aceea am ales sa aducem carcasele de protectie Maly de la BeyzaCases.
  Calitatea carcaselor Beyzacases imbina cu maiestrie pielea tradiţionala cu ingineria artistilor Beyzacases. Pielea autentica  din care a fost fabricata suprafata exterioara a carcasei  Maly ofera o senzatie placuta la atingere si completeaza design-ul elegant al iPhone-ului 5/5S. Forma subtire si usoara a carcasei ofera o utilizare confortabila iar suprafata din piele se simta grozav la atingere.
  Carcasa Maly a fost proiectata pentru a se potrivi perfect atat cu iPhone 5 cat si iPhone 5S. Este fabricata dintr-un policarbonat subtire si durabil pentru o protectie de inalta calitate iar exteriorul acesteia a fost imbracat in piele veritabila. Culorile carcaselor din seria Maly au fost alese cu atentie pentru a completa design-ul acestora.
  Decupajul special creat pentru camera ofera avantajul de a dispune de lumina necesara pentru captarea obiectivului, in timp ce blitz-ul poate fi folosit la capacitatea completa. Carcasa Maly ofera acces direct la toate functiile dispozitivului!
  Maly de la BeyzaCases este o carcasa din piele care protejeaza spatele telefonului impotriva deteriorarii, a murdariei si a prafului oferindu-i in acelasi timp iPhone-ului 5/5S un aspect elegant.

 Carcasa este disponibila intr-o gama variata de 8 culori pentru o potrivire perfecta intre stilul clasic si sport.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou