Colectia Lusio pentru Samsung Galaxy S4!

    Tinand cont ca telefoanele mobile din ziua de astazi sunt destul de scumpe , o singura zgarietura pe ecran ne poate distruge pretioasele device-uri.
    Laptop-urile, iPod-urile si alte dispozitive electronice au nevoie de o husa de protectie, iar telefoanele ar trebui tratate cu aceeasi grija pentru a le pastra ca noi ani intregi sau cel putin pana anul viitor cand le vom schimba cu noile modele aparute.
   Sena Cases este companie de top in ceea priveste fabricarea carcaselor/ huselor din piele Nappa de origine italiana pentru cele mai populare dispozitive mobile.
   In timp ce majoritatea huselor/ carcaselor de protectie sunt groase si neatractive , Sena Cases are abilitatea de a produce carcase/ husede  protectie intr-o gama variata de texturi de piele si culori pentru un aspect personalizat in functie de nevoile si gusturile fiecarei persoane in parte.
   Adauga o nota de lux telefonului tau cu ajutorul uneia din husele produse de Sena Cases. Oferind culori vibrante, cusaturi si compartimente pentru depozitarea cardurilor, gama Lusio este conceputa pentru cei care doresc sa-si imbrace device-ul Samsung protejand in acelasi timp exteriorul sau de caderi si zgarieturi.


    Husa Lusio iese in evidenta fata de restul huselor prin cusaturile manuale si cele doua culori ce ofera un aspect personalizat smartphone-ului Dvs.
   Husa Lusio apartine colectiei unice Sarach creata de designerii Sena Cases.Aceasta husa este una din cele mai subtiri huse din colectia Sarach si este lucrata manual din piele  veritabila, beneficiind  de binecunoscuta calitate Sena si atentia la detalii.
   Pielea si captuseala interioara din catifea a husei sunt cat se poate de subtiri si in acelasi timp ofera protectie Samsung-ului Galaxy S4. Husa dispune de un decupaj special pentru a scoate cu usurinta telefonul si de asemenea prezinta trei slot-uri pentru depozitarea cardurilor.
   Husa vine intr-o varietate mare de culori. Este perfecta pentru cei care prefera sa poarte telefonul Galaxy S4 alaturi de portofel.   Husa Lusio ofera o protectie uimitoare telefonului si un design minunat.

Va recomandam sa cititi si articolele: "Arta fina a produselor BeyzaCases", "Eleganta si protectie pentru Samsung Galaxy S4"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou