Arta fina a produselor BeyzaCases!

    Maestrii Beyzacases folosesc piele de vitel pentru fabricarea huselor si carcaselor de protectie. Folosind acest tip de piele se poate acoperi o gama variata de texturi si se ating cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate. Produsele BeyzaCases sunt usor de intretinut si rezistente la apa si murdarie.
     Pielea folosita pentru fabricarea huselor si carcaselor de protectie va mentine integritatea, luand forma purtatorului pentru un confort mai mare la utilizarea de zi cu zi.
     Delicatetea, culoarea si stralucirea sunt rezultatele procesului de fabricatie ale produselor Beyzacases.
     Pielea sufera un prim proces pentru a oferi o senzatie placuta la atingere, caracteristica pentru care produsele BeyzCases au devenit cunoscute. Urmatorul pas este vopsirea pielii in culori elegante si durabile pentru a nu se decolora in lumina soarelui.
     In procesul de prelucrare, maestrii BeyzaCases folosesc materii prime de cea mai buna calitate pentru a creea produse originale.
     Pentru ca textura pielii sa fie striata se aplica un proces de finisare pe suprafata pielii. Finisajul include un strat subtire pigmentat format din poliuretan stabilizat si/sau silicon dispersat. Un al doilea strat, plasat pe primul strat, este format dintr-un tesut vopsit pe baza de poliuretan continand un agent de matifiere si apoi pielea trece printr-un tratament de slefuire.
    Proprietatile pielii variaza considerabil in functie de tipul de piele folosit si procesul de tabacire.Fiecare bucata de piele are marcaje individuale care se refera la originile sale si adauga distinctie acesteia.
    Lucrate manual de mesteri calificati in procese traditionale de marochinarie, produsele BeyzaCases exemplifica arta fina a produselor din piele.
    Husele si carcasele BeyzaCases sunt destinate dispozitivelor electronice portabile. Stilul folosit se va potrivi mai multor tipuri de persoane: oameni de afaceri, sportivi, adolescenti sau oricui apreciaza arta fina.

 BEYZACASES: TIPURI DE PIELE

Moale si delicata:
Acest tip de piele este bine uniformizata. Nu vor exista modele sau alte adaugari pe aceasta textura de piele.
Striata:
Este facuta dintr-o piele moale la care s-a adaugat un model striat oferind o senzatie placuta la atingere si un aspect  neted.  Nu luceste precum pielea rustica dar ofera senzatie de luminozitate.
Vintage:
Aceasta textura este prelucrata special pentru a arata grozav. Dupa cum spune si denumirea texturii " Vintage" acest tip de piele pare uzat si se simte la atingere precum pielea de caprioara de cea mai inalta calitate.Procesul de fabricatie

    Procesul de fabricatie este impartit in trei sub-procese fundamentale: etapa pregatitoare, tabacirea si uscarea/formarea crustelor. Toate tipurile de piele reala vor fi supuse acestor sub-procese. Un alt sub-proces important la care este supasa pielea va fi tratamentul de finisarea a suprafetei acesteia.
    Etapele pregatitoare sunt inaintea procesului de tabacire, si anume : conservarea, inmuierea, degresarea, inghetarea, albirea si decaparea.
   Tabacirea este procesul care transforma pielea neprelucrata intr-un material stabil care nu va putrezi si va fi potrivit pentru o gama larga de aplicatii finale.
    Procesul de uscare este atunci cand pielea este subtiata si unsa. De asemenea in acest proces vor fi stabilite si substantele chimice introduse pentru operatia de colorare. Punctul culminant al acestui proces este reprezentat de uscarea si dedurizarea pielii.
    Operatiile de finisare includ: periaj, umplutura, impregnare, pulverizare, acoperire cu role, perdeaua de acoperire, lustruire, placare, stantare.
    Faza finala include implementarea design-ului , cusaturile si controlul calitatii. De asemenea, in aceasta etapa sunt aplicate si accesoriile necesare sau elementele suplimentare

           Cum sa ai grija de produsele BeyzaCases!

   Produsele de la Beyzacases sunt fabricate din piele de prima calitate. Pot exista caracteristici cum ar fi riduri si alte semne distinctive pielii, insa acestea nu afecteaza durabilitatea produsului, ci de fapt, indica frumusetea naturala a pielii originale.
   Pentru a curata partile din piele ale husei se recomanda folosirea unui material moale si produse de curatat pielea urmand instructiunile. Acest lucru ar trebui facut de 3-4 ori pe an pentru a asigura durabilitatea, stralucirea si frumusetea produsului Beyzacases.
   Cand vine vorba de produsele chimice folosite pentru curatarea husei Beyzacases, trebuie sa fiti foarte atenti. Produsele chimice de uz casnic si orice alte substante care contin alcool ar trebui ocolite, deoarece acestea pot indeparta culoarea produsului.

     Va rugam sa nu expuneti produsele Beyzacases in lumina directa a soarelui, a reflectoarelor, in caldura directa a radiatoarele sau dispozitivelor similare care difuzeaza caldura si lumina puternica. Va rugam sa pastrati produsele Beyzacases in locuri intunecate, racoroase si uscate pentru a preveni decolorarea acestora.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou