Tough Armor: mai putina grosime, mai mult stil !

  

    Cum ar trebui sa fie o carcasa de protectie rezistenta la socuri externe? Pana acum exista  ideea ca o carcasa de protectie cu cat este mai groasa este mai rezistenta , dar Tough Armor va schimba aceasta conceptie. Eficienta si eficacitatea sunt caracteristicile principale pentru carcasa Tough Armor.
   Cea mai mare preocupare cand vine vorba de protectia telefonului o reprezinta rezistenta la cazaturi! De  cele mai multe ori atunci cand telefonul cade, colturile acestuia sunt cele mai vulnerabile. Pentru a rezolva aceasta problema, Tough Armor dispune de noua tehnologie "Air Cushion" (perne cu aer) care sporeste din punct de vedere structural rezistenta colturilor impotriva cazaturilor si socurilor externe.

   Restul carcaselor de piata nu ofera aceasta rezistenta suplimetara a colturilor. Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, Otterbox Defender utilizeaza un plastic dur pentru interiorul carcasei. Intr-adevar, plasticul ofera protectie impotriva socurilor dar tinand cont de faptul ca stratul interior al carcasei atinge in mod direct spatele telefonului exista riscul ca dispozitvul Dvs sa se zgarie. De asemenea, stratul interior al carcasei Defender precum si al altor carcase disponibile pe piata nu se incadreaza perfect, iar in felul acesta este foarte posibil ca intre carcasa si spatele telefonului sa intre praf, scame sau alte reziduuri.

   Stratul interior al carcasei Tough Armor este fabricat din TPU rigid pentru o protectie si o rezistenta superioara si se incadreaza perfect pe spatele telefonului. Prin utilizarea unui TPU mai rigid, carcasa este mai subtire, mai usoara si mai rezistenta impotriva socurilor externe. Folosind materiale de calitate proiectate special pentru rezistenta si protectie, cei de la SGP au fost capabili sa introduca diferite nivele de protectie si au redus din grosimea inutila a huselor/ carcaselor.
    Tough Armor a fost proiectat dupa design-ul iPhone-ului 5. Lasand logo-ul Apple vizibil, Tough Armor si iPhone 5 arata ca si in cazul in care acestea s-au contopit intr-un singur dispozitiv complet. 


   Dupa ce s-au stabilit caracteristicile necesare pentru o rezistenta superioara, Spigen a decis ca este nevoie si de anumite modificari pentru rama laterala, mai exact "dimensiunea buzei marginilor carcasei". In urma
diverselor masuratori, s-a ajuns la concluzia ca buza marginei superioare trebuie sa aibe o inaltime de 1,5 mm (dublu fata de orice alta carcasa SGP) pentru a oferia protectia necesara ecranului fara sa fie afectata sensibilitatea Touch Screen-ului.

   De asemenea, s-a oferit multa atentie chiar si detaliilor mici. Tough Armor dispune acum de butoane mai robuste pentru a dispersa presiunea in mod egal si pentru a proteja butoanele telefonului fara sa compromita sensibilitatea tactila a acestora. Comutatorul pentru vibratii a suferit si el modificari, fiind mai mare pentru o accesibilitatea mai usoara. 

   Si in cele din urma mufa pentru incarcare si casti! Priveste urmatoarea imagine! Ergonomia, finisarea si atentia la detalii pentru Tough Armor sunt deja evidente, pe cand aparatoarele Defender sunt inestetice si nu acopera protectie suplimentara.


   Carcasa Tough Armor trebuie vazuta si probata pentru a va convinge de calitatea acesteia. Reprezinta echilibrul perfect intre grosime, stil si protectie. 

Va recomandam sa cititi si articolele :"Carcasa iPhone 5 Saturn" , "Protectie Skin Guard pentru iPhone"
   

4 comentarii:

 1. am cumparat de pe my case.ro tough armor,este suuuper,chiar am aruncat iphone-ul ,ca in prezentare,si absolut nici o problema.aaaa era sa uit ,e dotat si cu glass t slim ,deci protectia e maxima.cea mai tare protectie pentru iphone ever ,dupa parerea mea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim pentru feedback-ul oferit! Ne bucuram ca sunteti multumit de produsele noastre si va asteptam in continuare pe site-ul nostru!

  RăspundețiȘtergere
 3. cum fac sa comand cat este pretul ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Din pacate, nu mai sunt pe stoc iar comenzile se fac aici http://www.mycase.ro/

  RăspundețiȘtergere

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou