Slim Armor View pentru Galaxy S4!

    Slim Armor View este prima husa de acest gen! Pana acum pentru protectia Samsung-ului Galaxy S4 aveati de ales intre o carcasa fabricata dintr-un material dur sau o husa de tip S-View.


    Husa Armor View este combinatia perfecta intre carcasa Slim Armor si S-View Cover-ul de la Samsung. Armor View ofera protectie completa pentru Galaxy S4.
    La binecunoscutele carcase din seria Armor s-a adaugat flip cover-ul din policarbonat pentru a proteja telefonul impotriva zgarieturilor si picaturilor accidentale.


  Flip cover-ul (capacul clapa) este atasat printr-o balama speciala care permite inchiderea/deschiderea clapei cu mare usurinta. De asemenea husa dispune de functia automata sleep/wake cand se deschide sau inchide clapeta.
     Husa Armor View dispune de un decupaj special creat pentru a putea vedea cu usurinta notificarile doar apasand butonul Home al telefonului fara sa mai fie nevoie sa deschideti clapa husei.
      Design-ul sofisticat si optim al seriei Armor View face ca acest model sa fie printre putinele huse de acest gen de pe piata.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou