Snap Wallet!Husa pe care ai asteptat-o pentru a-ti proteja smartphone-ul!


    Nu te poti decide ce protectie sa alegi pentru smartphone-ul tau?Cauti o carcasa de protectie subtire si eleganta dar in acelasi timp consideri ca o husa iti asigura mai multa protectie?Multe intrebari, un singur raspuns: Husa din piele Wallet Snap !
   Colectia Snap este acum valabila pentru Galaxy S4, Galaxy Note 2 si iPhone 5!


   Husa Snap de tip portofel are o flexibilitate de neegalat , deoarece este o combinatie intre o carcasa dura detasabila si o husa tip portofel din piele. Carcasa subtire pur si simplu se fixeaza pe husa pliabila  din piele, iar husa poate fi utilizata pentru a stoca bani sau carduri , lucru ce face husa perfecta pentru utilizare.Atunci cand nu este atasata, carcasa din policarbonat poate fi folosita separat pentru a proteja spatele telefonului
     Exteriorul modern si simplu al husei este facut din piele naturala in timp ce interiorul este modelat si
accentuat cu o culoare  pentru un aspect elegant.

  Husa Wallet Snap a fost proiectata pentru pentru a combina functionalitatea husei tip portofel cu accesibilitatea carcasei din seria Ultra Thin Air. Husa de tip portofel poate fi folosita pentru a stoca carduri si mici facturi si este usor de tinut in buzunar daca carcasa din policarbonat este indepartata din husa. Partea husei in care este introdus telefonul este una dintre cunoscutele carcase din seria Spigen Ultra  Thin Air si poate fi folosita separat de husa pentru a proteja telefonul.


       Husa piele Wallet Snap ofera telefonului tau design-ul subtire si elegant al carcasei Ultra Thin Air , dar cu protectia unei huse tip portofel. Protejeaza-ti telefonul cu ajutorul unei huse Snap tip portofel sau intr-o carcasa Ultra Thin Air in functie de situatie!

     Va recomandam sa cititi si articolele :  "Importanta originalitatii produselor Spigen" si " Glas.t Nano, cel mai subtire geam de protectie"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou