Mai multa energie cu bateriile externe 7800 mAh - F2 si 11200 mAh - i2100!

   Ce poti face daca tableta sau smartphone-ul tau a ramas fara baterie si nu ai posibilitatea de a-ti incarca dispozitivul la o priza? Bateria externa reprezinta solutia pentru astfel de situatii!

 Ideala pentru calatorii sau pentru incarcari de urgenta, bateria externa portabila F2- 7800 mAh este compatibila cu aproape orice gadget fie smarthphone, tableta, gps sau MP3 player prin alegerea cablului sau conectorului potrivit. Incarcarea este la fel de rapida ca in cazul folosirii unui incarcator de priza.
Incarcare:
   Cele 4 LED-uri albastre indica faptul ca bateria se incarca, iar cand acestea raman luminoase inseamna ca bateria este complet incarcata.
   De asemenea, LED-urile bateriei externe F2 arata si nivelul de incarcare al acesteia in momentul in care este apasat usor butonul comutatorului(butonul situat langa LED-uri).
   Bateria externa F2 are incorporata o lanterna pe care o puteti activa/dezactiva usor printr-un dublu click al butonului comutator si astfel in situatii de urgenta puteti beneficia de lumina oferita de aceasta. Pentru ca lumina lanternei este destul de puternica va rugam sa nu o indreptati direct spre ochii.

  Bateria  i2100 este o baterie externa ideala pentru calatorii sau pentru incarcari de urgenta compatibila cu majoritatea smartphone-urilor, tabletelor, camerelor digitale, etc.
   Bateria externa a fost conceputa pentru a oferi libertatea de a incarca dispozitivul Dvs oriunde si oricand doriti. Trebuie doar sa o incarcati si sa o luati cu Dvs cand aveti nevoie.
   Avand o capacitate de 11200 mAh acesta baterie externa poate incarca 2 device-uri simultan cu ajutorul celor 2 porturi USB, iar incarcarea este la fel de rapida ca in cazul folosirii unui incarcator de priza .

    
    Incarcarea bateriei externe i2100- 11200mAh
     Pentru incarcarea bateriei trebuie sa apasati butonul ON/OFF, iar lumina arcului va indica actuala putere de alimentare si starea de lucru.
   Atunci cand se incarca bateria, arcul de culoarea albastra va lumina intermitent in directia acelor de ceasornic si cand bateria este complet incarcata, arcul albastru va ramane complet luminat.
    Cand arcul de culoare albastra va lumina intermitent in directia opusa acelor de ceasornic inseamna ca nivelul de incarcare al bateriei este scazut si necesita incarcare. Pentru incarcarea bateriei folositi cablul Mico 5 PIN-USB 2 conectat la o priza de perete sau la port-ul USB al unui PC.


Avantajele folosirii bateriilor externe F2- 7800 mAh si i2100- 11200mAh
-    Control inteligent: monitorizare inteligenta si afisarea nivelului de incarcare al bateriei
-    Buton comenzi: toate operatiile pot fi realizate cu ajutorul unui singur buton(buton comutator)
-    Automatic sleep: dispune de functia automata sleep pentru a  evita pierderea puterii bateriei(nivelului de incarcare)
-    Functii multiple: poate fi utilizata pentru incarcarea mai multor Gadget-uri precum iPhone, telefoane mobile, camere photo si video, MP4, PSP, etc
-    Conectare si utilizare: solutie simpla si portabila de incarcare in orice moment cu port USB ca sursa de alimentare

Va recomandam sa cititi si articolul: "Accesorii pentru smartphone, tableta sau laptop"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou