Husa tip portofel Slim Wallet pentru Galaxy S4!


   Husa tip portofel Slim Wallet este facuta dintr-un material de lux cu un finisaj metalic pentru a oferi Samsung-ului Galaxy S4 un aspect profesional. Interiorul acesteia este captusit cu fibra moale pentru a proteja ecranul telefonului impotriva zgarieturilor.
   Husa Galaxy S4 Slim Wallet foloseste o carcasa creata din policarbonat pentru a asigura ca dispozitivul este ferm fixat in husa si protejat de socuri externe. Slim Wallet este convenabil de utilizat pentru ca nu necesita indepartarea capacului bateriei.Husa prezinta pe interiorul clapetei un  slot pentru a stoca carduri sau posibile notite.

     Orificiul  speakerului:Decupajul pentru speaker si difuzor permit utilizatorilor sa vorbeasca la telefon chiar si atunci cand husa este inchisa.

      Fara magneti: Clapeta husei nu contine magneti, lucru ce face ca utilizarea  telefonului sa fie in conditii de siguranta chiar si atunci cand sunt introduse carduri in buzunarul clapetei.

      Ultra Slim: Husa este proiectata sa se potriveasca perfect cu Galaxy S4. Design-ul subtire al husei creat dupa formele telefonului ii asigura protectie Samsung-ului Galaxy S4 pastrandu-l in continuare la fel de usor si subtire.

     Husa Slim Wallet pentru Galaxy S4 este facuta pentru a evidentia aspectul original al telefonului si in acelasi timp ii ofera protectie si un design subtire.    Va recomandam sa cititi si articolele : "Snap Wallet! Husa pe care ai asteptat-o pentru protectia smartphone-ului tau" si "Eleganta si protectie pentru Galaxy S4

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou