Eleganta si protectie pentru Galaxy S4!

      Pastrati aspectul subtire si eleganta telefonului Galaxy S4 cu ajutorul design-ului simplu si atragator al huselor de protectie de la BeyzaCases.
     
Produsele de la Beyzacases sunt fabricate din piele naturala. Calitatea huselor BeyzaCases imbina cu maiestrie pielea tradiţionala cu ingineria artiştilor Beyzacases.
     
     Cu un design elegant si culori special alese, husele din seria Flip si Novo ofera o protectie uimitoare smartphone-ului tau.
      Clapeta fabricata in totalitate din piele naturala ofera o senzatie placuta la atingere si dispune de cusaturi frumos colorate si de un design subtire.

Clapeta huselor a fost fabricata intr-un mod foarte simplu pentru a oferi o utilizare usoara pe parcursul zilelor ocupate. Husele dispun de functia On/0ff printr-o singura miscare! Multiple decupaje au fost special create pentru a oferi acces complet la conectivitate.

      Design-ul huselor Novo si Flip pentru Galaxy S4 a fost finalizat de artistii BeyzaCases pentru a acoperi toate nevoile tale din viata de zi cu zi! Culorile huselor din seria  Flip  si seria Novo au fost alese cu atentie pentru a completa design-ul acestora.
    Va recomandam sa cititi si articolele: " Snap Wallet!Husa pe care ai asteptat-o pentru a-ti proteja smartphone-ul" , "Mai multa energie cu bateriile externe"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou