Glas.t Nano Slim, cel mai subtire geam de protectie!

   De acum  Samsung-ul tau se va bucura de cea mai buna protectie pentru ecran !Suntem mandri sa va prezentam cel mai nou si mai subtire geam de protectie din seria GLAS!
   Foliile de protectie pentru ecranul telefonului sunt de fapt un strat dintr-un plastic flexibil care protejeaza foarte bine ecranul de zgarieturi si praf, dar nu sunt nici macar pe aproape de protectia pe care o ofera  un geam de protectie Spigen.
   Geamul de protectie GLAS.t  Nano de la Spigen SGP se face dintr-o sticla special prelucrata pentru a proteja ecranul Samsung-ului S4  de socuri si zgarieturi. Este foarte eficient in absorbitia socurilor.   

   GLAS.t Nano Slim :-este fabricat din sticla reala special prelucrata pentru a proteja ecranul Samsung-ului Galaxy S4 de socuri si zgarieturi
                              -are o grosime de numai 0,15 mm si mentine in continuare ridicat nivelul de duritate al suprafetei  (duritate de 8~9 H)
                             - ofera o senzatie la atingere de neegalat
   GLAS.t Nano Slim ofera cea mai buna rezistenta impotriva zgarieturilor si mentine claritatea vizuala a ecranului.
   La momentul actual, Glas.t Nano este cel mai subtire geam de protectie de pe piata.Grosimea geamului de 0,15 mm face ca acesta sa fie compatibil cu toate tipurile de huse sau carcase de protectie Spigen.
   Alege Glas. t Nano Slim pentru a-ti proteja cel mai bine ecranului telefonului !

ATENTIE!!! Geamul de protectie Glas.t nu inlocuieste geamul original al telefonului sau iPad-ului! Geamul de protectie Glas.t de la Spigen este prelucrat dintr-o sticla intarita chimic pentru a proteja ecranul dispozitvului de socuri si zgarieturi.2 comentarii:

  1. Cand va reveni pe stoc acest produs?

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentan geamul de protectie Glas.t Nano nu se afla nici pe stocul producatorului.Va deveni disponibil pe site-ul nostru in aproximativ 4-5 saptamani!

    RăspundețiȘtergere

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou