Protectie si stil pentru iPad Mini!

 
  Cu totii am auzit de expresia "Esentele tari se tin in sticlute mici". Aceasta expresie se potriveste de minune cu iPad Mini.
     Dupa cum sugereaza si numele, iPad Mini este o versiune mai mica a seriei extrem de populara a tabletelor Apple iPad. Cu o dimensiune a display-ului de 7.9-inch, iPad Mini este perfect pentru cei care cauta o tableta de dimensiuni mici dar cu aceleasi calitati oferite de tabletele Apple.


    MyCase.ro te ajuta sa iti protejezi cu stil iPad-ul Mini !
    Vrem sa ne asiguram ca dispozitivul tau mic si puternic este protejat din prima zi si de aceea iti punem la dispozitie foliile Steinheil de protectie pentru ecranul iPad-ului Mini.
    Folia de protectie iPad Mini Ultra Fine este o folie de calitate superioara cu o textura fina impotriva amprentelor si o crestere de 30% in transmisia luminii fata de modelul precedent. Folia de protectie iPad Mini Ultra Fine este foarte eficienta impotriva reflexiei, impotriva petelor si amprentelor digitale.
    Folia de protectie Ultra Crystal este o folie de inalta calitate cu o suprafata dura. Protejeaza ecranul LCD impotriva zgarieturilor si asigura o imagine impecabila fara sa afecteze claritatea display-ului.

    Husa Hardbook iPad Mini este o husa ce acopera iPad-ul Mini ca si coperta unei carti. Stilul husei ca fiind o coperta de carte face ca iPad-ul Mini sa para o carte de lux.


    IPad-ul Mini este in siguranta fixat intr-o carcasa din policarbonat oferind o protectie suplimentara. Seria Hardbook pentru iPad Mini este disponibila in 4 culori si este fabricata din piele sintetica.

    Caracteristici
•    Tesatura nealunecoasa
Pastrand  in acelasi timp textura moale din piele, produsul utilizeaza si un material nealunecos, oferind un unghi de vizualizare si tastare confortabil.


•    Deschidere si inchidere automata
     Husa Hardbook iPad Mini este proiectata sa functioneze la fel ca Smart Cover-ul Apple. Husa vine cu un magnet incorporat care sa declanseze functia Sleep/Awake  la deschiderea sau inchiderea acesteia.


   

Va recomandam sa cititi si articolele "Foliile de protectie Steinheil Ultra Crystal, Ultra Optics, Ultra Fine si Ultra Oleophobic" si "Acessorii pentru smartphone, tableta sau laptop"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou