Arta si precizie cu Stylus Pen!

 
       Stylus-ul pen iti ofera precizie in timp ce scrii, desenezi , sau glisezi pe iPad, iPhone sau orice alt dispozitiv cu touchscreen. Exista stylus-uri pentru scris, desenat, navigatie si chiar stylus-uri pentru a canta la o chitara virtuala.
        Piata a explodat aducand noi tipuri, noi dimensiuni ale penitelor, etc. Noi iti punem la dispozitie diferite tipuri de stylus-uri pen si nu iti ramane decat sa faci alegerea potrivita in functie de preferintele tale.

Stylus Pen Kuel H10
     Stylus Pen Kuel H10 High Sensitive - Black de la SGP este un produs Premium special conceput si optimizat pentru utilizarea ecranelor de tip Capacitive Touch screen. Kuel H10 Stylus Pen a fost conceput pentru o prindere mai confortabila cu o suprafata structurata pe doua straturi. Este un stylus pen compact foarte simplu de depozitat si extrem de usor de folosit.
      Varful Pen-ului este facut dintr-un silicon special cu strat polimer de mare rezistenta la abraziune, iar partea corpului este placata cu alama, un material inofensiv cu greutate usoara pentru a oferi un control mai bun. Stylus-ul pen H 10 include o mufa Strap Plug care poate fi conectata in portul receptorulului iPhone / iPad.
Fie ca doresti sa utilizezi iPad-ul sau smartphone-ul intr-un mod artistic sau este frig afara  si esti in cautarea unui indicator(cursor) extern atunci stylus-ul pen este alegerea potrivita.


Stylus Pen Kuel H14

   Stylus pen Kuel H14 a fost conceput de Spigen-SGP pentru a facilita desenarea, scrierea si navigarea pe internet a tuturor ecranelor tactile capacitive. 
    Varful Stylus-ului este fabricat dintr-un silicon special polimerizat pentru a oferii o senzatie placuta la atingere si o excelenta rezistenta la abraziune.
     Stylus pen Kuel H14 este mai lung decat modelul precedent Kuel H10 si dispune de un varf de rezerva
     Stylus-ul pen Kuel H14 are o clema ce poate fi atasata la un buzunar sau o carcasa de iPad iar partea corpului este placata cu alama, un material inofensiv cu greutate usoara pentru a oferi un control mai bun.
ce adauga durabilitate produsului si utilizare pe termen lung.Stylus Pen + pix Case Logic - silver
      Vrei un stylus pen pentru tableta sau smartphone-ul tau dar in acelasi timp ai nevoie si de un pix? Atunci stylus-ul pen+ pix Case Logic este ceea ce cauti. Acest stylus multifunctional a devenit in ultimul timp foarte popular, fiind o combinatie intre un stylus pen si un pix cu mina de culoare neagra.
    Stylus Pen + pix Case Logic - silver este un produs Premium special conceput si optimizat pentru utilizarea ecranelor de tip Capacitive Touch screen.  Este un stylus pen compact foarte simplu de depozitat si extrem de usor de folosit. Varful Pen-ului este facut dintr-un silicon special cu strat polimer de mare rezistenta la abraziune.
   Stylus Pen + pix Case Logic - silver este construit din otel inoxidabil, un material cu greutate usoara pentru a oferi un control mai bun. Este usor, iar forma cilindrica ajuta la o manipulare mai precisa. Pe langa faprul ca este un stylus util, acest produs este si un pix elegant.


Stylus Pen Case Logic - black   
    Stylus-ul Pen- black de la Case Logic este un produs Premium special conceput si optimizat pentru utilizarea ecranelor de tip Capacitive Touch screen.  Este un stylus pen compact foarte simplu de depozitat si extrem de usor de folosit. Varful Pen-ului este facut dintr-un silicon special cu strat polimer de mare rezistenta la abraziune.
    Stylus-ul pen Case Logic – black este construit din aluminiu, un material cu greutate usoara pentru a oferi un control mai bun. Este usor, iar forma cilindrica ajuta la o manipulare mai precisa.


Va recomandam sa cititi si articolul "Accesorii pentru smartphone, tableta sau laptop!"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou