Protectie Skin Guard pentru iPad, iPhone 5 si MacBook Pro 15 inch Retina Display


       Vrei sa iti protejezi smartphone-ul, laptop-ul sau tableta dar in acelasi timp sa pastrezi si forma slim a acestuia?
    Daca iti place sa pastrezi design-ul original al iPhone-ului, iPad-ului sau laptop-ului tau, dar in acelasi timp  iti doresti si protectie pentru acesta, o solutie atractiva o reprezinta skin guard-ul!
     Skin Guard este o protectie de inalta calitate pentru a proteja de zgarieturi, murdarie si praf dispozitivul tau. Protectia Skin Guard este disponibila in mai multe variante de culori si texturi.

Ce vei gasi in pachet?
     
     Skin Guard este o protectie cu textura  piele sau carbon  pentru spatele smartphone-ului, ipad-ului sau laptopului confectionata in Coreea de Spigen-SGP.
      Pentru iPad si MacBook Pro 15 inch Retina Display , Skin Guard vine in pachet cu un sticker de metal cu Logo SPIGEN si  material microfibra pentru curatarea ecranului de praf si amprente, iar pentru iPhone 5 pachetul contine 2 buc x Protectie Skin Guard iPhone 5 (cu decupaj logo Apple si fara), 1 set x Folie iPhone 5 Ultra Crystal (folie ecran + 2 folii spate sus, jos), sticker de metal SPIGEN, racleta de aplicare pentru indepartarea posibilelor bule de aer care ar putea aparea in timpul aplicarii si materialul din microfibra.
   
Design

   Protectiile Skin Guard sunt compatibile cu cele mai multe dintre husele/ carcasele Spigen, cu exceptia carcaselor Ultra Slider. Toate protectiile Skin Guard Spigen sunt produse ecologice din piele artificiala, in principal pentru a face protectia Skin Guard Spigen cat se poate de subtire. Produsele sunt facute dintr-un material de inalta calitate incat acestea se simt si chiar miros ca pielea naturala. Protectia spate Skin Guard , de asemenea, rezista foarte bine impotriva zgarieturilor. Protectia Skin Guard este eleganta, neteda la atingere si ofera dispozitivului tau un aspect personalizat.

Perfomanta pe care o ofera
      Skin Guard SGP foloseste adezivul puternic 3M care permite ca protectia spate Skin Guard sa fie reaplicata pe dispozitiv. Atasare si indepartare protectiei se face foarte usor datorita adezivului siliconic. Skin Guard este foarte rezistent utilizarii de zi cu zi.  Cel mai important este ca dispozitivul tau va fi protejat si in acelasi timp isi va pastra design-ul elegant si subtire datorita grosimii pielii.

    Protectia Skin Guard atat cea cu textura piele cat si cea textura carbon sunt foarte subtiri si ofera dispozitivului tau un aspect profesional si personalizat.
      
    Va recomandam sa citi si articolele :"Foliile de protectie Steinheil", "Accesorii pentru smartphone, tableta sau lapatop", "Home Buttons pentru iPhone si iPad"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou