Husa piele iPad 3, iPad 4 Magnetic Florence

    Husa Magnetic Florence de la Sena Cases este partenerul ideal pentru iPad-ul 2, noul iPad 3 si iPad-ul 4. Husa poate fi pozitionata in diferite moduri pentru un unghi de tastare si vizualizare confortabil.  Design-ul unic al husei este confectionat din piele Premium care asigura protectia iPad-ului  impotriva zgarieturilor si impacturilor.


    Caracteristici

    - lucrata manual din piele naturala Premium
    - design subtire din piele
    - cover-ul pliabil ofera pozitionarea iPad-ului in 2 moduri
    - ofera un unghi confortabil de tastare si vizualizare
    - inchidere magnetica
    - interior moale pentru protectia iPad-ului
    - decupajele necesare pentru difuzor
    - Compatibil cu iPad 2, iPad 3 si iPad 4
    Cover-ul pliabil ofera posibilitatea de a pozitiona iPad-ul in 2 moduri. Husa din piele Magnetic Florence a fost creata pentru a evidentia si complementa design-ul subtire al iPad-ului Dvs. Inchiderea magnetica asigura plasarea iPad-ului in siguranta in interiorul husei. Husa este lucrata manual din cea mai buna piele de origine italiana beneficiind  de binecunoscuta calitate Sena si atentia la detalii. Florence Magnetic va protejeaza iPad-ul pentru a va putea bucura de functionalitatea acestuia.


 Va recomandam sa cititi si articolele: "Accesorii pentru smartphone, tableta  sau laptop", "Alegerea perfecta pentru protectia ipad-ului tau", "Protectie Skin Guard pentru iPad"
0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou