Foliile de protectie Steinheil Ultra Crystal, Ultra Optics, Ultra Fine si Ultra Oleophobic!

   Stim ca doresti sa iti protejezi foarte bine ecranul tabletei sau smartphone-ului, uneori chiar inainte de a apasa butonul Home pentru prima data! Tocmai de aceea am adus in Romania foliile de protectie Steinheil de la Spigen- SGP.
    Nu esti sigur ce tip de folii protectie sa alegi? Noi iti prezentam caracteristicile foliilor Spigen din gama noastra si nu iti ramane decat sa faci alegerea potrivita in functie de nevoile tale.
      Foliile Steinheil sunt folii de protectie ecran de inalta calitate fabricate in Japonia ce au in componenta un strat de imbunatatire a claritatii LCD-ului.Foliile sunt disponibile in mai multe variante: Ultra Crystal, Ultra Fine, Ultra Optics si Ultra Oleophobic.

    
     Care e diferenta intre foliile de protectie Steinheil Ultra Crystal, Ultra Fine, Ultra Oleophobic si Ultra Optics? Care e diferenta de claritate?
     Ultra Crystal este o folie ce nu afecteaza deloc claritatea ecranului. Ultra Crystal  are o suprafata dura, perfect transparenta,  foarte  rezistenta la zgarieturi.
    Ultra Fine este o folie de protectie cu aspect mat ce previne eficient aparitia reflexiilor,  petelor  si amprentelor pe ecran, dar prin comparatie cu celelalte  folii Steinheil este mai putin clara .
    Ultra Oleophobic este o folie de protectie cu un grad sporit al calitati optice si cu suprafata rezistenta impotriva petelor uleioase si a produselor cosmetice
    Ultra Optics este cea mai noua folie din gama Steinheil, previne aparitia reflexiilor si amprentelor pe ecran fara sa afecteaza claritatea ecranului.

     Ce tip de adeziv se foloseste in cazul acestor folii?
Pentru toate foliile de protectie SGP se foloseste adeziv "uscat". Folia are un sistem de autolipire ce  face ca aceasta sa stea foarte bine lipita, iar la indepartare sa nu lase nici o urma pe suprafata telefonului.

     Se pot refolosi aceste folii?
Nu. Deoarece folia are un sistem de autolipire la indepartare de pe suprafata telefonului este aproape imposibil sa o dezlipiti fara sa prindeti macar un firisor de praf sau mizerie pe partea autoadeziva.

     Cum indepartez folia?
Impingeti folia la unul din colturi pentru a o desprinde un pic, prindeti si apoi trageti cu grija pana se desprinde in totalitate.

      Foliile Steinheil lasa reziduri pe dispozitiv la indepartare?
Nu, toate foliile de protectie Stenheil folosesc  adeziv special siliconic ce nu lasa absolut nici o urma pe dispozitiv.

       Foliile Steinheil sunt disponibile pentru iPhone 5, iPhone 4(S), iPad , iPod , Blackberry Z 10, Google Nexus 7, Nexus 4, Samsung Galaxy S2 , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 2,Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Mini, Samsung Galaxy Tab si  Sony Xperia Z.


   Acum nu iti ramane decat sa alegi folia de protectie Steinheil potrivita nevoilor tale si bucura-te de protectia pe care aceasta ti-o va oferi dispozitivului tau !


  Iti recomandam  sa citesti si articolele:"Cum aplicam folia de protectie?" "Accesorii pentru smartphone, tableta sau laptop", "Compatibilitatea produselor Spigen","Cum ne alegem foliile de protectie pentru iPhone 5?" "Home buttons pentru iPhone, iPad si Samsung Galaxy Note 2".


0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou