Zvonuri despre lansarea iPhone-ului 5 S si iPad-ului 5


   Pe data de 29 iunie ar urma sa fie prezentate iPhone 5S si tableta iPad 5 de catre Apple in campusul Apple din Cupertino in cadrul unei conferinte numite “Original Passion. New Ideas“. Alegerea datei de 29 iunie ar fi fost motivata de faptul ca pe 29 iunie 2007 iPhone 2G a fost lansat oficial in SUA, evenimentul de anul acesta fiind o celebrare a faptului ca acum 6 ani de zile Apple reusea sa lanseze un terminal care avea sa schimbe industria  smartphone-urilor.

    Primul iPhone a fost lansat in data de 29 iunie 2007, in cadrul unei prezentari sustinute de regretatul Steve Jobs, in San Francisco.De aceasta data, prezentarea noilor device-uri va fi facuta de actualul sef al Apple, Tim Cook, iar momentul este foarte important prin prisma faptului ca iPhone 5 a fost ultimul produs cu amprenta ideilor lui Steve Jobs.    
 
   Conform unui analist american care a discutat cu partenerii Apple, iPhone 5S ar trebui sa fie disponibil in 6 – 8 culori, precum iPod-urile si un cititor de amprente, iar tableta iPad 5 ar umra sa aibe doar modificari de design.
      Inquisitr.com scrie ca evenimenul nu va avea nimic din grandoarea lansarii modelului Galaxy S4 de la Samsung, cei de la Apple incercand sa mearga pe directia simplitatii, nu a extravagantei.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou