TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE GEAMUL DE PROTECTIE ECRAN Glas.t


      Foliile de protectie pentru ecranul telefonului si iPad-ului sunt de fapt un strat dintr-un plastic flexibil care protejeaza foarte bine ecranul de zgarieturi si praf, dar nu sunt nici macar pe aproape de protectia pe care o ofera un geam de protectie Glas.t Spigen. Geamul de protectie GLAS.t de la Spigen SGP se face dintr-o sticla special prelucrata pentru a proteja ecranul dispozitivului  de socuri si zgarieturi. Este foarte eficient in absorbitia socurilor. Atunci cand este instalat  nu apar  bule  intre LCD  si Glas.t , ceea ce inseamna ca nu afecteaza sensibilitatea Touch Screen-ului.

   Cum se instaleaza geamul de protectie Glas.t?
    In pachet veti gasi tot ce aveti nevoie pentru aplicarea geamului de protectie pentru ecran. Utilizati laveta cu alcool pentru a curata temeinic  ecranul dispozitvului si dupa aceea asigurati-va ca suprafata este curata si uscata. Fila inscriptionata “Back” este folia care acopera adezivul (lipicios) al geamului de protectie. Fila  inscriptionata “Front” este folia care protejeaza partea din fata a geamului de protectie. Cu grija trageti de sticker-ul inscriptionat “Back” in jos eliberand geamul. Cu grija incepeti sa aplicati geamul de sus in jos luand ca reper butonul Home, marginea de sus si cea laterala pentru o aliniere perfecta si incercati sa nu atingeti partea lipicioasa a geamului pentru ca altfel riscati ca acesta sa nu se lipeasca.  (In timpul aplicarii folositi racleta pentru a impinge in afara bulele de aer ce ar putea fi prinse intre geam si ecran ).    Aplicarea geamului de protectie se face printr-o singura incercare. Acest lucru inseamna ca odata aplicat pe dispozitiv , geamul de protectie nu mai poate fi scos si reaplicat.

 


         Cum se indeparteaza geamul de protectie Glas.t?

    
Geamul Glas.t poate fi indepartat cu ajutorul unui card dur, precum un card de credit sau chiar cu ajutorul degetelor. Ridicati geamul de protectie cu ajutorul unui card incepand cu oricare din colturile geamului. Odata ce coltul geamului a fost ridicat de pe ecranul dispozitivului, tineti de colt si incercati sa indepartati usor si restul geamului. Geamul de protectie nu va deterioara sau lasa reziduuri pe ecranul dispozitivului Dvs.   Ce carcase sunt compatibile cu geamul de protectie Glas.t ?
   Majoritatea carcaselor Spigen sunt compatibile cu geamul de protectie Glas.t .

  
   Geamul de protectie Glas.t Slim este facut din sticla reala si ar trebui sa fiti constient de anumite aspecte atunci cand utilizati geamul de protectie Glas.t . Ca in cazul celor mai multe produse din sticla , marginile geamului sunt cele mai vulnerabile parti ale acestuia. Acest lucru inseamna ca marginile sunt cele mai probabile sa se crape daca este folosita in exces presiunea sau forta la aplicarea acestuia. Daca observati ca marginile geamului s-au ciobit sau fisurat, va rugam sa indepartati geamul de pe ecranul dispozitivului. Va rugam sa aveti grija ca dispozitivul sa nu fie folosit de copii in cazul in care geamul de protectie a inceput sa se crape. Pentru a preveni fisurarea marginilor geamului de protectie, se recomanda folosirea unei huse /carcase o data cu aplicarea geamulului Glas.t.

ATENTIE!!! Geamul de protectie Glas.t nu inlocuieste geamul original al telefonului sau iPad-ului! Geamul de protectie Glas.t de la Spigen este prelucrat dintr-o sticla intarita chimic pentru a proteja ecranul dispozitvului de socuri si zgarieturi.

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou