Noua serie Slim a geamurilor de protectie Glas.t si Glas.t R

Suntem mandri sa va prezentam noua serie Slim a geamurilor de protectie Glas.t si Glas.t R !

   Pana acum seria geamurilor de protectie Spigen SGP Glas avea  0,4- 0,55 mm grosime . Cei de la Spigen SGP si-au folosit vasta experienta in acest domeniu pentru a imbunatati noua serie Glas.
   Geamurile de protectie GLAS.t  Slim si Glas.t R de la Spigen SGP se fac dintr-o sticla special prelucrata pentru a proteja ecranul iPhone-ului 5  de socuri si zgarieturi. Sunt foarte eficiente in absorbitia socurilor. 


    Geamul de protectie Glas.t Slim are o grosime de 0,26 mm iar Glas.t R slim -0,4 mm si mentin in continuare ridicat nivelul de duritate al suprafetei  (duritate de 8~9 H). Atunci cand este instalat  nu apar  bule  intre LCD  si Glas.t Slim , ceea ce inseamna ca nu afecteaza  sensibilitatea Touch Screen-ului.
•   Glas.t Slim este cu 35 % mai subtire decat Glas.t si are grosime de 0,26 mm, iar sticla transparenta este facuta prin anumite tratamente chimice
 •     Glas.t R Slim este cu 28% mai subtire decat Glas.t R si are o grosime de 0,4 mm, iar sticla transparenta este facuta prin anumite tratamente chimice.“R”-ul din GLAS.tR  Slim se refera la unghiurile rotunjie ale ecranului. Fiind fabricate din sticla, marginile geamului protector sunt mai vulnerabile la ciobire. Marginile rotunjite ajuta la devierea socurilor provocate de lovituri si cazaturi. Daca iti place geamul Glas.t R, cu siguranta Glas.tR  Slim iti va placea mai mult.

•    Duritatea suprafetei: 8~9 H: Suprafata geamurilor de protectie Glas.t Slim si Glas.t R Slim are o duritate de 8~9 H, de trei ori mai puternica decat o folie normala de protectie. Chiar si obiectele ascutite precum cutitele sau cheile nu vor putea zgaria geamurile Glas.t si Glas.t R Slim
•    Strat oleophobic ce previne aparitia petelor si amprentelor digitale fiind usor de sters si curatat.
•    Atingere delicata: Glas.t  si Glas.t R Slim sunt acoperite pe spate cu un adeziv siliconic puternic care face aplicarea usoara si atasarea ferma a geamului incat sa nu afecteze sensibilitatea Touch Screen-ului.

   Daca este lovit de un soc extern mare, geamul se poate fisura in mici bucati, dar nu se sparge facandu-l mai sigur de utilizat decat majoritatea celorlalte produse din sticla.

  Noua seria a geamurilor de protectie Glas.t si Glas.t R va fi disponibila in curand pe site-ul MyCase.ro.


   Va recomandam sa cititi si articolul: " Tot ce trebuie sa stii despre geamul de protectie!"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou