Husa piele iPhone 5 Wallet Snap


    Husa piele iPhone 5 Wallet Snap a fost proiectata pentru a combina functionalitatea husei tip portofel cu accesibilitatea carcasei din seria Ultra Thin Air. Daca carcasa din policarbonat este indepartata din husa, Wallet Snap poate fi folosita ca portofel pentru a stoca carduri si mici facturi si este usor de tinut in buzunar. Husa are 3 slot-uri: doua slot-uri pentru a pastra cardurile si un slot pentru a pastra facturi mici. Partea husei in care este introdus telefonul este una dintre cunoscutele carcase din seria Spigen Ultra  Thin Air si poate fi folosita separat de husa pentru a proteja telefonul.


   Husa Snap de tip portofel are o flexibilitate de neegalat , deoarece este o combinatie  intre o carcasa dura detasabila si o husa tip portofel din piele. Carcasa subtire pur si simplu se fixeaza pe husa pliabila  din piele, iar husa poate fi utilizata pentru a stoca bani sau carduri , lucru ce face husa perfecta pentru utilizare. Atunci cand nu este atasata, carcasa din policarbonat poate fi folosita separat pentru a proteja spatele telefonului.


   Exteriorul modern si simplu al husei este facut din piele naturala in timp ce interiorul este modelat si accentuat printr-o culoare  pentru un aspect elegant.

       Carcasa din policarbonat poate fi usor indepartata prin apasarea incheietoarei husei spre directia indicata.
    


      Husa piele iPhone 5 Wallet Snap ofera iPhone-ului tau design-ul subtire si elegant al carcasei Ultra Thin Air , dar cu portectia unei huse tip portofel. Protejati iPhone-ul 5 cu ajutorul unei huse Snap tip portofel sau intr-o carcasa Ultra Thin Air in functie de situatie!

Va recomandam sa cititi si articolele : "Cum ne alegem foliile de protectie pentru iPhone 5?"si " Home Buttons pentru iPhone, iPad si Galaxy Note 2"


0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou