Home Buttons pentru iPhone, iPad si Samsung Galaxy Note 2


   Acestea nu sunt obisnuitele Home Button Stickers. Facute pentru a oferi un aspect unic iPhone-ului , iPad-ului sau Samsung-ului Note 2 , Home Buttons sunt 100% din aluminiu. Gata cu stickerele din plastic, lipicioase, si care nu se incadrau perfect pe dispozitivul Dvs. Home Buttons din aluminiu sunt taiate perfect cu asa numita tehnologie "Diamond Cut".


    Home Buttons din aluminiu sunt disponibile  in doua seturi diferite cu cate trei culori fiecare pentru a complementa  culorile dispozitiviului tau Apple. 
   Setul Home Buttons BSP pentru iPhone si iPad este compus din Black, Silver, Pink iar setul Home Buttons RSG pentru iPhone si iPad  contine Red, Silver si Gray.

     Setul Home Buttons BSP pentru Samsung Galaxy Note 2 este format din trei culori (negru, argintiu si roz) pentru a complementa ambele culori ale telefonului Galaxy Note 2.

   Butoanele Home din aluminiu sunt compatibile cu GLAS.t si cu foliile de protectie care au decupaj pentru butonul Home.
 
    Cum sa aplicati butoanele Home din aluminiu!!!
Atasati o banda adeziva pe suprafata butonului Home din aluminiu, il aliniati pe dispozitivul Dvs. Apasati pentru a aplica sticker-ul din aluminiu pe dispozitiv si indepartati banda adeziva
Atentie!!!
•    Setul de butoane Home din aluminiu pentru Galaxy Note 2 – BSP se potriveste doar pentru telefonul Samsung Galaxy Note 2!
•    Seturile de butoane Home din aluminiu pentru iPhone si iPad nu sunt compatibile cu iPad Mini si iPod Touch 5G.

Va recomandam sa cititi si articolele: " Noua serie slim a geamurilor de protectie Glas.t si Glas.t R" si " Tot ce trebuie sa stiti despre geamul de protectie ecran Glas.t "

2 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou