Cum ne alegem foliile de protectie pentru iPhone 5?

       Nu esti sigur daca ar trebui sa alegi folia de protectie iPhone 5 Spigen Ultra Crystal sau Ultra Fine? Sau poate esti confuz in ceea ce priveste folia protectie Spigen iPhone 5 Ultra Oleophobic ori setul Ultra Crystal Mix Full Body?Nicio problema! Noi te vom ajuta sa faci alegerea potrivita in functie de preferintele si nevoile tale.

   Varietatea este condimentul vietii! De aceea, iti oferim o gama larga de folii de protectie pentru iPhone 5 . Dar , desigur, cu cat avem mai multe variante cu atat este mai greu sa ne decidem ! Nu esti sigur ce tip de folii protectie iPhone 5 sa alegi? Noi iti prezentam caracteristicile fiecarei folii Spigen din gama noastra si nu iti ramane decat sa faci alegerea potrivita in functie de nevoile tale.


•    Ai nevoie doar de o folie de protectie pentru ecranul iPhone-ului 5? Atunci variantele sunt : setul de 2 folii protectie iPhone 5 Ultra Oleophobic sau Ultra Crystal. In pachet veti gasi 2 folii de protectie ecran iPhone 5 Ultra Crystal, respectiv Ultra Oleophobic.
•    Ti-e teama ca vei zgaria spatele telefonului? Seturile de 2 folii protectie iPhone 5 Ultra Fine Dual, Ultra Optics si Ultra Crystal Mix sunt alegerile perfecte pentru a va proteja atat spatele cat si ecranul iPhone-ului. Spatele este protejat de catre 3 folii in timp ce ecranul iPhone 5 este protejat de o folie intreaga.
   Setul 2 folii protectie iPhone 5 Ultra Fine Dual:
             Fata : Display: Folie iPhone 5 Ultra Optics (microlentile)
             Spate : Mijloc: Folie iPhone 5 Ultra Crystal (clear) / Sus si Jos: Folie Ultra Crystal (clear)
   Setul 2 folii protectie iPhone 5 Ultra Optics Dual:
             Fata : Ecran: Folie iPhone 5 Ultra Fine (mata)
             Spate : Mijloc: Folie iPhone 5 Ultra Fine (mata) / Sus si Jos: Folie Ultra Crystal (clear) 
    Setul folii iPhone 5 Ultra Crystal Mix (fata, spate):
             Fata : Ecran: Folie iPhone 5 Ultra Crystal (clear)
             Spate : Mijloc: Folie iPhone 5 Ultra Fine (mata) / Sus si Jos: Folie Ultra Crystal (clear)

•    Ai nevoie de un set de folii protectie care sa iti protejeze chiar si partile laterale ale iPhone-ului 5?  Setul Folii iphone 5 EX Ultra Crystal MIX full body este alegerea perfecta! Este cel mai avansat sistem de folii de protectie pentru telefonul Apple Iphone 5. Folii formate din straturi subtiri si dure de uretan, protejeaza partile din sticla si aluminiu de pe spatele si fata telefonului. Fasii invizibile de uretan protejeaza eficient si partile laterale din otel inoxidabil. Astfel acest produs protejeaza foarte eficient toate partile telefonului iPhone 5 pastrandu-i in acelasi timp design-ul unic.
                                                  
•    Care e diferenta intre foliile de protectie Steinheil Ultra Crystal, Ultra Fine, Ultra Oleophobic si Ultra Optics? Care e diferenta de claritate?
    Foliile Steinheil sunt folii de protectie pentru ecran de inalta calitate fabricate in Japonia ce au in componenta un strat de imbunatatire a claritatii LCD-ului. Ultra Crystal este o folie ce nu afecteaza deloc claritatea ecranului.
    Ultra Crystal este o folie de protectie trasnparanta extrema de subtire si are o capacitate ridicata de transmitere a luminii, este rezistenta  si flexibila .
    Ultra Fine este o folie de protectie cu aspect mat ce previne eficient aparitia reflexiilor,  petelor  si amprentelor pe ecran, dar prin comparatie cu celelalte  folii Steinheil este mai putin clara .
    Ultra Optics este cea mai noua folie din gama Steinheil, are un aspect mat extrem de subtire si un strat de microlentile pentru o rezolutie a display-ului de o calitate deosebita, prevenind eficient in acelasi timp aparitia petelor  si amprentelor pe ecran.
    Ultra Oleophobic  este folie de protectie cu un grad sporit al calitati optice si cu suprafata rezistenta impotriva petelor uleioase si a produselor cosmetice.


Ce tip de adeziv se foloseste in cazul acestor folii?
     Pentru toate foliile de protectie SGP se foloseste adeziv "uscat". Folia are un sistem de autolipire ce  face ca aceasta sa stea foarte bine lipita, iar la indepartare sa nu lase nici o urma pe suprafata telefonului.

    Foliile Steinhel Spigen sunt folii de protectie ecran de inalta calitate fabricate in Japonia ce au in componenta un strat de imbunatatire a claritatii LCD-ului si indiferent de alegerea pe care o veti face va asiguram ca veti fi multumiti de calitatea acestora.

Va recomandam sa cititi si articolul " Cum aplicam folia de protectie?"

0 comentarii:

Puncte Cadou

Puncte Cadou
Puncte Cadou